Capitolul 4-Spion, vrăji și mărturisiri

6.8K 365 39
                                    

-David! Oh, Doamne! strigă una dintre prințese.

Alerg cu Eric pe culoar, trăgându-l după mine. Am simțit că s-a întâmplat ceva rău din cauza unui har. Sper să nu ajung prea târziu.

Intru în dormitor și îmi abțin un țipăt. David e pe pat, învelit într-un cearșaf, cu ochii intredeschiși și un pumnal înfipt în inimă. Lângă el e Andrew care se pregătește să îi scoată pumnalul.

-Lasă-l dobitocule! Pleacă de acolo! strig și îmi dau jos pelerina.

-De ce? mă întreabă cu ură, încercând să îl atingă.

Fug lângă el și îl dau la o parte cu forță, el căzând pe jos.

-Dacă îl atingeai mureai, idiotule! E vrăjit. Mureai și tu și el. Dacă încerci să îl scoți intră mai adânc în inimă. Uită-te la forma lui! țip frustrată.

-Nu am știut...

-Ar fi trebuit. David, spun spun luându-l de mână. Uită-te în ochii mei. Totul va fi bine. Înțelegi? Nu e înfipt în inimă. Tu trebuie să nu te miști. Nu vorbi și nu închide ochii, fie că te doare. Totul va fi bine, îi șoptesc.

-Cum să fie bine, țăranco? urlă Mary la mine.

-Mary, taci dracu din gură! exclam, culmea, eu și Eric la unison, iar ceilalți se holbează la noi. Adică, chiar am avut curaj să îi zic așa ceva unei prințese, nu? Dar faptul că a zis și Eric odată cu mine...Revino-ți, Lissa!

-Nu vă mai holbați, nu pot să mă concentrez!

-Tu să faci, ce ? O să moară, nu ai cum să faci nimic, spune enervată Anna.

-Asta să o crezi tu, țip la ea. Am nevoie de un pumnal. Acum!

Eric scoate un pumnal din buzunarul pantalonilor și mi-l dă. Îi mulțumesc și când să mă apuc de treabă intră regele. Se uită șocat, iar Joshua și Matei îl țin de brațe când încearcă să se apropie.

-Fiule! Să vină medicii! Ce mai stați, servitori nătângi!

-Maiestate, medicii nu au ce să facă. Dacă ating pumnalul vor muri și ei și David.

O văd pe Mara îngrozită și îi zic:

-Mara, du-te și adu-mi trusa de prim ajutor. Tu, îi zic fetei de lângă ea, udă toate prosoapele cu apă rece. Unul dintre voi, spun arătând spre prinți, aduceți sânge de căprioară și de om. Repede, adaug și îmi pun privirea spre David.

-O să te doară. Nu te mișca. Eric, Joshua, țineți-l de mâini, imobilizați-l.

Îmi ridic rochia până la genunchi și mă așez mai bine lângă David. Iau pumnalul de la Eric și îmi crestez palma. Las să îmi picure sângele pe pumnalul vrăjit, apoi fac un cerc din sângele meu în jurul pumnalului.

-Maiestate, trebuie să plecați din cameră. Cu toții, înafară de Joshua și Eric. Și Mara. Am nevoie de ea. Vă rog, îi implor cu lacrimi în ochi. Trebuie să mă concentrez.

-Ai grijă de fiul meu, Lizzie, spune regele cu vocea tremurândă.

-Voi avea, Maiestate, spun și ceilalți ies din încăpere.

-Lissa, ai grijă, îmi șoptește Eric.

-Am, îl asigur și mă concentrez pe pumnalul din pieptul prințului. Îmi pun mâinile la tâmple și îmi imaginez ce vreau să se întâmple. Încet, dar sigur, pumnalul începe să iasă din pieptul însângerat. Îl țin cu mintea în aer și îi cer un prosop Marei.

Iau prosopul cu o mână și chem spiritul să mă ajute. Îi simt prezența și apuc pumnalul care levitează cu prosopul.

-Ah! Arde! țip și îl arunc pe jos. Fir-ar!

Vampire and princess at 18 years oldWhere stories live. Discover now