ANUNT- Pentru toata cartile mele

2.9K 167 65
                                    

Hei, castorilor! Mai intai vreau sa mi cer scuze pentru lipsa mea majora pe aici. Am inceput clasa a zecea si imi este foarte greu sa ma organizez astfel incat sa am timp sa si scriu. Imi pare rau pentru ca va pun sa asteptati, sincer. Dar nu am ce sa fac.

Nu voi lasa balta cartea si va promit ca o voi termina, insa nu stiu cand voi putea incepe sa postez din nou. Sper ca din noiembrie voi putea. Wow, cum a trecut timpul. Doamne, nu-mi vine sa cred.

Vreau sa va multumesc din inima pentru toate vizualizarile voaste si toate comentariile. Imi cer scuze ca nu mai reusesc sa raspund la ele, dar nu mai am aplicatia pe telefon (da, mi-am uitat parola). 

Asadar, please don't blame me.

Mai mult decat atat, m-am hotarat ca voi studia in Anglia si am de citit in jur de 40 de carti pana in iunie, pentru a ma hotari daca vreau sa merg pe English Literature and Creative Writing. Asta inseamna ca daca imi dati acum timp sa nu scriu si sa ma ocup de scoala, intr-o zi imi veti gasi cartile in librarii atat din Romania, cat si din strainatate. Deci, lasati-ma sa invat :)) Anyway, the point is ca nu am timp sa mai scriu, desi chiar imi este dor de personajele mele. 

Sper ca intelegi si nu va suparati pe mine. Va iubesc mult pe toti!

         XOXO Iss


Vampire and princess at 18 years oldWhere stories live. Discover now