Capitolul 8-Motanul regal, pisicuța roșcată, cuplul pufos și coada gâdilătoare

6.1K 319 120
                                    

E marți seară. Marți, ziua în care îmi voi transforma prietena cea mai bună, care se întâmplă să fie și servitoarea mea, deși eu nu o numesc așa, în vampir.

În jumătate de oră trebuie să fiu la cină, iar la miezul nopții în curtea palatului. Singurii care știu de ce urmează să fac sunt regele Vladimir, Joshua, Eric, eu și bineînțeles Mara. Am emoții, mari emoții, dar nu le voi lăsa să mă năpădească.

Poimâine este balul lui Andrew, iar eu vreau ca Mara să fie gata până atunci. Va fi greu, dar voi reuși. Mara și Andrew vor avea o noapte de neuitat joi.

Ieri eu, Mara și Melanie am fost la croitorie. Prietenele Marei sunt foarte drăguțe. Andreea și Ivana ne-au luat măsuri, inclusiv Marei pentru că i-am zis că are nevoie de o rochie albă pentru transformare, deși adevăratul motiv este că am vorbit pe ascuns cu fetele să îi facă o rochie verde superbă, fiindcă Mara merge la bal poimâine. Fie că ea habar nu are...

De asemenea, fetele au fost șocate când au văzut-o pe Melanie și și mai șocate când aceasta s-a comportat atât de frumos și...civilizat. Ba chiar a vrut o rochie peste genunchi și Ivanna nu s-a putut abține și a spus Tu vrei să fac infarct, vrei să mă omori? Stai, de ce te uiți așa? Hahahaha...oh, tu vorbeai serios cu lungimea? .

Cât despre blondul-șaten cu ochii verzi ca smaraldele care îmi fură inima...Ei bine, el e la o cameră distanță așteptându-mă să mergem la cină. După mărturisirea mea el m-a strâns în brațe șocat timp de douăzeci de minute, iar eu era să adorm. Nu e amuzant! Era așa pufos și mirosea așa bine și mă simțeam în siguranță. Ieri am fost cu el în pădure să adunăm plantele și tot ce ne trebuie și m-am simțit atât de...nu știu cum să exprim în cuvinte, dar simpla lui prezență e ca....magie pură. Am petrecut timp cu el, dar nu așa de mult ca alaltăieri și nu atât de apropiați, cu alte cuvinte fără vreun moment special. M-a ajutat cu acea carte de vrăji și am pornit de undeva. Ieri seară am fost în camera lui David și am înghețat pumnalul, formând un cub de gheață în jurul lui pentru a nu se întâmpla ceva cu el. Acum e într-un congelator.

Mă îmbrac cu o rochie mulată neagră, din bumbac, cu un decolteu mic, până la începerea sânilor și lungă până la genunchi, un cardigan de aceeași lungime, roșu și balerinii roșii care par tricotați. Îmi pun trandafirul de la Eric în păr, care în mod foarte straniu nu s-a ofilit și pare și mai frumos pe zi ce trece. Mă dau cu rimel și un ruj roșu și îmi prind părul ondulat într-o coadă peste umărul drept.

Intru în dormitor și îl văd pe Eric în fața bibliotecii uitându-se printr-o carte. Îl ananlizez un pic înainte să îmi observe prezența. Poartă niște pantaloni albaştri, o cămașă în carouri, verde cu albastru și niște teniși verzi. E așa de drăguț.

-Hei, spun apropiindu-mă de el.

-Hei, Liss. Ești frumoasă.

-Nici tu nu ești mai prejos, spun imbujorată.

-Ești gata?

-Da, hai la masă.

-Nu mă refeream la masă. Pentru transformare.

-Da. Perfect. De ce nu aș fi? Nu, nu sunt. Am emoții mari.

-Va fi bine. Eu voi fi lângă tine, da? mă asigură și mă ia în brațe.

-Va fi bine, repet și eu.

-Așa, îmi zice zâmbind.

Mă sărută pe frunte și își împletește degetele cu ale mele.

-Hai să mergem.

-Mbine.

Intrăm în salon și ne așezăm unul lângă celălalt. Eu îmi aleg o porție de vită cu legume la cuptor și încep să mănânc în timp ce cu cealaltă mână mă joc pe sub masă cu degetele lui Eric.

Vampire and princess at 18 years oldWhere stories live. Discover now