Capitolul 36 - Mrr, tigroaico!

2.8K 179 88
                                    

N/A Mda... Imi e mila de sulfetul meu pereche, avand in vedere ce minte...unica am eu. Sper sa fie la fel de... unic ca mine. Ce face perversitatea asta uneori din castori. Nt, nt. Iar m-am lungit cu capitolul. Va iubesc, castorilor!

P.S. Am invatat sa cant "Mary had a little lamb" si "Twinkle Twinkle little star".

      XOXO Iss

- Mrrrr, tigroaico! exclama Eric, sarutandu-ma cast pe buze. Deci, ce vrei sa spui cu asta, regina mea?

- Vreau sa spun...

"Ca vreau sa iti arat ceva ce te va face sa lesini de ras", ii transmit prin gand, muscandu-mi buza. Ma dau jos de pe el in liniste si imi impletesc degetele cu ale sale ridicandu-l desi nu avea nevoie de ajutor, apoi ii spun sa stea in picioare langa mine. Se conformeaza, punandu-si o mana dupa talia mea, iar cealalta pe pantecul meu. Zambesc fericita si imi duc pana dreapta pe tampla, fixand cu privirea usa masiva din lemn de brad. Brusc, aceasta se deschide asa cum imi doream.

Si sapte natarai se tavalesc pe covor, cazand datorita prostiei. Imi dau ochii peste cap, imi pun o man ape umarul consortului meu si incep sa rad in hohote, el imitandu-mi gestul.

- Vai de capul vostru, reusesc sa ingan intr-un final.

- Hei, striga Bella infuriata. In calitate de viitori nasi ai vostri si ai copilului, voiam sa ne asiguram ca nu se intampla ceva si nu va certati. Asta si sa nu incepeti un blow job pe covor, de aia statea asa de lipita de usa. Eram pregatita sa va opresc, dar terifiata sa nu vad o imagine ce m-ar putea bantui in fiecare secunda a vietii mele.

- Cine a spus ca voi doi sunteti nasii? intrebam la unison, cu ranjete malefice pe fata.

- N-nu s-suntem? intreaba roscata cu buza de jos tremurand. Stiam eu, stiam ca asa va fi! Nu putea fi atat de frumos incat sa fim nasii! V-am zis, castori fraieri! Vai de voi si de cozile voastre pufoase de castopuri! exclama cu ochii umflati, aproape gata sa planga.

Toti ceilalti s-au ridicat in picioare, stand cu mainile incrucisate la piept, privind-o amuzati, in timp ce ea, tamaduitoarea sufletului, sta in genunchi cu rochia mototolita si ne priveste pe mine si pe Eric ca pe niste lighioane tupeiste. Neputand sa ma mai abtin, spun:

- Erau bune niste gogosi pentru spectacolul asta. Mm, cu gem de afine. Eric, gem! exclam razand, cu memorii vechi in minte.

- Aoleu, iar gemi?! Nu ai gemut toata noaptea aia de am crezut ca ma-mpusc? Vai de tine, printesa! Si eu care credeam ca sunt aia perversa, marturiseste serioasa Bella, scuturandu-si rochia.

Continui sa rad in hohote cu Eric, ca in final sa ii zic:

- Pai chiar esti. Eu ma gandeam la gem, adica la dulceata. Se vede ca esti iubita papagalului ala, arat cu degetul spre Joshua, precum un copil de gradinita.

- Hei! Nu e frumos. De ce ma jignesti? intreaba, trecandu-si o mana prin par.

- Exact de asta. Uneori cred ca iti iubesti mai mult parul decat pe Bella, admit, dand din umeri.

Poate nu trebuia sa spun asta.

- Asa, motanel? Cam are dreptate. Numai cu mana prin creasta aia de papagal esti. Da' ce, ai devenit papanel? Vai, vai. Sa vezi ce iti fac cand te prind! Mana aia ar trebui sa fie in jurul meu, nu prin pletele alea date cu gel! urla cat poate, apoi dispare, o singura cuta pe covor ramanand.

- Pisicuta eu..., se aude glasul brunetului, ce probabil a ajuns prin subsol, ascunzandu-se.

- D-da, nu trebuia sa spun asta. Deci, cine vrea gogosi?

Vampire and princess at 18 years oldWhere stories live. Discover now