3. Nieuw huis

5.7K 131 6
                                    

Het is nog geen week later, en ik zit uitbundig te smsen met Sanne, mijn beste vriendin.

Van: Sanne

Ik kom een keer op bezoek, oke? dan kan ik die Niall ontmoeten waar je het al die tijd al over hebt ;)

"Charlotte, ga je mee naar de stad?" Vraagt Niall aan me. Ik knik en sta op. Ik loop naar de voordeur met Niall en doe mijn jas aan.

Samen stappen we de auto in en rijd Niall naar het winkelcentrum.

Ik kijk om me heen, het gebied zag er mooi uit met veel bloemen, desondanks het slecht weer was.

Niall parkeerd en we stappen uit. "word je niet herkend?" vraag ik aan hem. Niall haalt zijn schouders op en lacht. "Ik heb een petje op" zegt hij alsof het de beste vermomming ooit was. Ik glimlach en samen lopen we het drukke winkelcentrum in. "Eten?" vraagt hij aan me. "Lekker" zeg ik terwijl we naar een broodjeszaak gaan. We gaan aan een tafel zitten en al snel komt er een ober naar ons toe. "zeg het maar" zegt ze terwijl ze Niall een knipoog geeft. Ik voel een steek jaloezie door me heen gaan. Waarom weet ik niet. Get it together, Charlotte. "Ik neem wat jij me voorsteld" zegt hij tegen het meisje. Ze glimlacht en denkt even na. "Kip Teriyaki" zegt ze met een knik. "doe maar" zegt Niall met een iets te lieve glimlach. "Oke komt er zo aan" zegt ze terwijl ze wegloopt. Ik frons en kijk haar na. "mag ik niks bestellen ofzo" mompel ik. Niall kijkt me aan. "Je mag de helft van mij wel" zegt hij glimlachend. Ik knik en kijk naar de tafel. Leuk, had ik net zo'n honger, loopt ze weg zonder mijn bestelling op te nemen.

Ik zie wat knipperen vanuit mijn ooghoek en kijk op. Ik zie niks en breng mijn attentie weer naar Niall, die een verhaal vertelt over een van de concerten.

Na een paar minuten komt hetzelfde meisje weer. Zonder mijn eten. Ze geeft het eten aan hem en Niall betaalt. Het meisje loopt weg en ik kijk haar na met een boze blik. Niall lacht om me en geeft met de helft van zijn broodje.

~*~

Ken je dat gevoel dat je gewoon Fanta moet hebben? Niet? Oh, ik wel, wat best raar is sinds ik een paar uur geleden nog een glas ophad. Een verslaving kun je het wel noemen, ja. "Binnenkort komt Eleanor, mijn vriendin" zegt Louis met een glimlach.


Alle attentie gaat weer naar de tv. ze hebben het over een beroemd iemand gezien met een meisje- wow wacht, was ik dat? Ik frons maar het scherm en zet de tv harder. "Blonde ster Niall Horan is vanmiddag met mysterieus vriendinnetje zien eten. Details volgen-" ik kijk naar Niall en zie hem fronsend. "Ik ga Simon bellen.." Zegt hij voordat hij weg gaat.


Charlotte Cowell ➵ One DirectionWo Geschichten leben. Entdecke jetzt