50. Ze vallen ervoor

3K 40 3
                                    

°•NIALL's POV•°

"toevallig is hij hier al" zegt hij. "kom maar binnen Jason" zegt Simon. de deur gaat open en er staat een jongen. "Hallo Charlotte en Sanne" zegt hij.

"lang niet gezien" zegt Jason. "gelukkig maar" zegt Charlotte voordat ze de deur uit rent. "Kennen jullie elkaar?" Vraag ik. Sanne bijt op haar lip. "Soort van" zegt Jason. "We zaten bij elkaar in de klas" zegt Sanne. Ik knik en vraag me af of ik zo naar Charlotte moet gaan. ja.

"Jason, kun je even meekomen?" Vraagt Sanne. Ze lopen samen weg en nu zijn ik en de jongens en Simon er alleen nog. "Oke, jullie kunnen gaan" zegt Simon. We lopen naar de woonkamer en gaan wat tv kijken ~.

"Charlotte?" Vraag ik. Ze ligt op haar bed muziek te luisteren. "Ja?" Vraagt ze. "Hoe ken je Jason?" Vraag ik.

•°Charlotte's POV°•

"Hoe ken je Jason?" . Ik kan hem toch niet de waarheid vertelllen?. Misschien krijgen ze wel ruzie en gaat de band uit elkaar. En dat is dan mijn schuld. Of als Jason erachter komt dat ik het heb vertelt dan-dan..

"Euhm, we zaten bij elkaar op school en we mochten elkaar niet" lieg ik. "Aah nu begrijp ik waarom je weg ging" zei Niall. Hij gaat langs me liggen en kust mijn wang. "Jullie moeten het wel goed maken, hij komt hier wonen" zegt hij. Ik zucht en knik. Als hij maar wist wat Jason doet als we alleen zijn.

* avond *

Dus Jason en ik hebben het 'goed' gemaakt. We moeten als iedereen er bij is normaal doen, maar het is gewoon nog het zelfde als we alleen zijn. Alleen sanne weet dat het een act is. Wel logisch als ze weer wat hij allemaal doet.

°•Niall's POV•°

"Zullen we Pizza bestellen?" Vraagt Jason. Iedereen vind het een goed idee. Ik mag die Jason wel. Hij is grappig en kan met iedereen goed overweg. Ik snap niet waarom Charlotte hem niet mag.. Mochte. Gelukkig is het weer goed.

******************

Toewijding: @noaisdenaam ;D

Omdat ze een leuke reactie had!

Charlotte Cowell ➵ One DirectionWhere stories live. Discover now