33. Washington DC

3.4K 56 8
                                    

"Cupcake? Muffin? Wakker worden" hoor ik een stem zeggen. Ik doe mijn ogen open en moet even wennen aan het licht dat in mijn ogen schijnt. "Hmm?" Vraag ik. Niall doet zijn zachte lippen op de mijne en aait over mijn wang. " we zijn in Washington DC" zegt Niall. Ik glimlach en rek me uit, ik stap uit het comfortabele waterbed en spring op Nialls rug. "Op naar de keuken!" Roep ik. We lachen en Niall huppelt naar de keuken met mij achterop. Ik word weer neergezet en krijg twee armen om me heen. "Niall, zo kan ik geen boterham smeren" zeg ik lachend. Niall laat los en heeft nog snel een kus voordat hij de keuken uitloopt.

We mochten de rest van de dag in het vliegtuig blijven of de stad verkennen, het concert was toch maar over een dag. Dat vond ik nou zo leuk; we reizen de wereld rond en we mogen de stad verkennen of iets leuks doen een dag voor het concert.~ "zullen we gaan shoppen en daarna een filmpje pakken?" Stelt Eleanor voor, Sanne en ik vinden het een goed plan en gingen meteen naar de grote winkelstraat van Washington.

"OMG! Ze hebben hier een Victoria Secret!" Gilt Sanne. Ik en El lachen en we lopen met zijn drieën naar binnen.

Er staan rekken vol met, zwemkleding, parfum, slippers en ondergoed. De winkel is heel groot en bijna alles is roze. Ik kijk meteen door de bikini's en zie een mooie roze met franjes. "Deze ga ik passen" zeg ik.

Ik bekijk me in de spiegel met de bikini aan en bijt op mijn lip.

"Is deze niet te klein?" Vraag ik mezelf af.

"Hij past je perfect Chatlotte, dat afvallen heeft echt geholpen " zegt Lotte. "Nou, dat is ook de eerste keer dat je iets aardigs zegt" fluister ik. Lotte zucht en rolt haar ogen. "Je bent er nog niet, maar je mag er best wezen in die bikini" zegt ze. "Je maakt de jongens gek" voegt ze eraan toe. Ik rol mijn ogen"Ik hoef geen jongens gek te maken want ik heb Niall, en Niall is uniek. Hij maakt me gek van binnen met die blauwe kijkers , zijn lieve persoonlijkheid, zijn lieve snoet , zijn sleutel tot mijn hart. Niall is speciaal, zoiets heb ik nog nooit voor iemand gevoelt.

ik hou van hem" zeg ik. Lotte glimlacht en verdwijnt uit mijn gedachten. Ik kleed me weer om en pak nog snel een lekkere parfum en reken af. "Dat word dan $79,99" zegt de mevrouw achter de kassa. Mijn ogen worden groter en ik kijk haar raar aan. "Euhm, oké" zeg ik terwijl ik haar het geld overhandig. Ze glimlacht naar me en geeft het wisselgeld. "Fijne dag nog" zegt ze. " het zelfde" zeg ik. Ik zoek naar El en Sanne in de winkel en zie dat ze ook klaar zijn. "Wel duur hè?" Vraagt Sanne. Ik knik en kijk naar de bikini's en Bh die ze heeft gekocht. Oeps, ongemakkelijk. Haha. Ze rekenen allebei af en we gaan nog langs een paar winkels.

"Zullen we de tassen afzetten en naar de film gaan?" Vraagt El. Ik knik en we lopen naar de jet. ~

"Drie kaartjes voor Iron Man 3" zegt Sanne. Ik geeft mijn geld aan Sanne en zij rekend af. We krijgen onze kaartjes en lopen naar zaal 3. We zien dat de film over vier minuten start. We lopen naar onze plek en er komt een vrouw langs "iets bestellen?" Vraagt ze. "Ik wil een grote cola met Nacho's" zeg ik. "Doe mij maar een Middel Sprite met pringels" zegt Sanne. "Naturel of paprika?" Vraagt de vrouw. "Naturel" antwoord ze. "Euhm, doe mij maar hetzelfde als Charlotte" zegt ze terwijl ze naar mij wijst. De vrouw knikt en loopt weg. We kijken nog naar een paar advertenties die altijd voor de film komt en zien in een keer Robert Downey JR. In beeld. "DE FILM BEGINT!" Schreeuw El. Ja, precies hetzelfde als Louis. ~ We lopen pratend over de film de bios uit. "Je moet toegeven, voor zijn leeftijd is hij knap" zegt El. Ik knik en zie allemaal fotografen op ons af komen. "Wat krijgen we nu" zeg ik. "Negeren en doorlopen" zegt Eleanor. We knikken en lopen door de massa fotografen heen. "Is Harry echt de vader Sanne, of Liam nu dat hij Single is?" Sanne trok een raar gezicht en we liepen door.

"Ben je echt verloofd met Louis?"

"Ben je met Niall voor het geld?"

"Was Harry eigenlijk een one Night stand?"

"Was de film leuk?"

Ik glimlachte om de laatste, is tenminste iemand nog beleefd. We liepen door en kwamen dicht bij de jet. ~ "hè, schat, hoe was het met de meiden?" Vroeg Louis aan Eleanor. Ze zoenen en El glimlacht. "Heel leuk" antwoord ze. Ik ga op Zayn liggen en Harry doet mee. "Krijg ... Geen ... Adem" zegt Zayn. Ik ga van hem af en geef een knuffel "sorry Zaynie" zeg ik. Harry lacht "GROEPSKNUFFEL!" Gilt hij in een hoge stem. Ik lach en ik, Harry en Zayn doen een Groepsknuffel. Ik ga weer op de bank zitten en Niall komt uit de keuken met een koekje in zijn mond. Hij stopt en kijkt ideraan aan. "Heb ik iets gemist?" Zegt hij met een volle mond. Ik lach en schud mijn hoofd.

_____________________________

Hey mensen , ik heb een paar vragen;

- waarom vind je dit verhaal leuk?

-wat vind je dat er moet gebeuren?

-is het voorspelbaar of juist goed?

-ideeën voor een leuke nieuwe fanfic? (Dont worry, ik ga deze niet verwijderen xd )

Alvast bedankt ;D

X

Charlotte Cowell ➵ One DirectionWhere stories live. Discover now