28. Echo

3.5K 57 2
                                    

Charlotte's POV:

Ik , Harry en Sanne zitten in de auto naar het ziekenhuis, we gaan een echo laten maken van Sanne's buik.

We stappen uit de auto en lopen richting de ingang van het ziekenhuis. Sanne en Harry lopen hand in hand.

"Naar welke kamer moet Sanne van Goch?" Vraagt Harry. Ze tikt wat op de computer en kijkt ons weer aan "Kamer 23c" antwoord de vrouw. We bedanken haar en lopen naar kamer 23c. We nemen de lift naar boven en wachtte totdat de deuren opengingen. *ting* zei de lift. We liepen eruit en zagen meteen bordjes. Één bordje wijst naar links met "20-29". Aan de andere kant hing een bordje met "30-39". We liepen naar links en kwamen al snel 23c tegen. We deden de deur open en zagen de dokter al zitten. "Hallo Sanne, ik ben dokter Briesel" Zegt hij. "Hallo" zegt Sanne. "Ga maar op het bed liggen" zegt de dokter. Sanne knikt en klimt op het bed. "Goed, doe je shirt maar naar boven en dan doe ik de vloeistof over je buik' zegt de dokter. Sanne doet haar shirt een beetje omhoog en de dokter doet een soort van gel op haar buik.

Sanne's POV:

Ik voel een koude gel op mijn buik en de dokter houd er een scan op. Ik kijk op het beeld en zie mijn kindje. Harry legt zijn hand op mijn hand en geeft me een kus. "Wow" zegt de dokter. "Wat?" Vraag ik. De dokter grijnst en kijkt mij aan. "Ik denk dat ik nieuws heb" zegt de dokter. Ik bijt op mijn lip en bereid me op het ergste voor. "Jullie krijgen een tweeling!' Roept de dokter. Ik glimlach en Harry kijkt me met tranen in zijn ogen aan. Hij knuffelt me en zoent me. "Je krijgt twee prachtige kinderen" zegt Charlotte. Ik glimlach en Harry geeft me weer een kus. "Ik hou van je" fluistert hij. "Ik ook van jou" zeg ik zacht terug. De dokter doet met een deken de gel eraf en het beeld gaat weg. "Één momentje" zegt de dokter. We knikken en de dokter loopt de deur uit. Harry geeft me weer een kus. "Nu moeten we nog namen verzinnen" zegt Harry. Ik knik en ga overeind zitten. "Maar hoe gaan jullie het de jongens, Simon en het belangrijktste; manegment vertellen?" Zegt Charlotte. Ik bijt op mijn lip en kijkt Harry aan. "We vertellen het straks aan de jongens, de rest komt wel" zegt hij. Ik knik en de dokter loopt binnen met een envelop. "Hier" zegt hij en hij geeft de envelop. "De babyfotos" zegt hij. Ik lach en bedank hem. "Ohja, we bellen jullie als we de uitslag hebben van het geslacht van de baby's" zegt hij. Ik knik en schud zijn hand. •

Charlotte's POV:

We lopen de tourbus binnen en ik spring meteen op Niall's schoot. Kijk zoent me en na een tijd trek ik weer terug. "Waar waren jullie?" Vraagt Zayn. Iedereen negeert de vraag en Harry vraagt of iedereen de aandacht wil. "Zoals jullie weten waren we een tijdje weg, dat kom omdat we in het ziekenhuis waren" zegt Harry. "Is er Ies erge gebeurt?" Vraagt Liam bezorgt. Sanne schud haar hoofd en gaat verder. "Ik-ik ben" zegt Sanne. Ze wacht een momentje en gaat weer verder "ik ben zwanger" zegt Sanne. Iedereen kijkt elkaar aan. Niall staat op en geeft haar een knuffel. "Proficiat" zegt hij. Sanne bedankt hem en de rest van de jongens feliciteren haar ook. "Dat is niet het enige" zegt ze. "We krijgen een tweeling" zegt Harry. "Wauw, gefeliciteerd" zegt Louis. "Hoe gaan jullie dit aan Simon vertellen?" Vraagt Liam. Harry haalt zijn schouders op. "Dat komt nog wel" zegt hij. "HEBBEN JULLIE FOTO'S ?" schreeuwt Louis die ons bijna een hartaanval geeft. "JA!" schreeuwt Sanne terug. •

"Wat een schatjes!" roept Zayn. Ik lach en knik. "Zeker weten" zeg ik. "Hier moeten we op proosten" zegt Harry. Hij pakt drank en Sanne pakt water. Iedereen proost en we drinken ons drinken op.

Na een lange avond feesten gaan Niall en ik naar bed. "Wil je oefenen om baby's te maken?" Vraagt Niall. Ik lach en zoen hem. "Dat neem ik aan als een ja" zegt hij. Hij legt me op het bed en kust mijn nek. Hij doet mijn shirt en bh uit. Hij zoent me nog een keer en doet ook mijn broek uit. Hij doet zijn eigen shirt en broek ook uit. Hij pakt iets uit het lade kastje; een condoom. Hij doet hem om en zoent me nog een keer.

______________________________

Haaaaaaaaaaaaaaaaaiiiii,

Sorry als het laatste stuk en beetje ...... Ja.. Haha.

Maar wat vinden jullie ervan?? Hopelijk leuk :D.

Maar oke, doeii cupcakes. ;*

Charlotte Cowell ➵ One DirectionWo Geschichten leben. Entdecke jetzt