10. Official

4.6K 89 9
                                    


HARRY'S POV:

Ik werd wakker. Ik hield Sanne stevig vast en streelde haar wang. Wat is ze toch mooi als ze slaapt, ik stapte uit mijn bed en deed mijn broek en shirt aan. Ik wou Sanne verassen met een klein ontbijtje op bed, dus ik ging naar beneden. Ik liep mijn kamer uit en zag dat Louis ook net naar beneden ging. 'Hey Lou' zei ik. 'Hey Harry' zei hij en ik glimlachte. Louis en ik liepen naar de kamer en zagen Niall en Charlotte zoenen. 'Lekker bezig daar!' Riep Louis. Ik lachte en keek naar Niall, hij keek naar achter en lachte. Charlotte lachte ook en ze antwoordde, 'ja man' zei ze. Iedereen moest nog harden lachen. Ik zag Niall bezorgd kijken naar zijn mobiel en hij keek de kamer rond, ik keek weg en zag dat Niall weer blij keek. 'Wat is er met Niall?' Vroeg ik mezelf af. Ik dacht weer aan Sanne en liep naar de keuken. Ik schonk sap in, ik pakte een boterham en tikte een eitje in de pan. 'Tssssss' deed het vet.

Ik legde het eitje op de boterham en deed er curry op. Ik wist dat ze mayonaise vies vond, en ze doet altijd curry bij haar frietjes...

Snel trappelde ik de trap op en deed de deur open. Sanne lag nog vredig te slapen en ik glimlachte.

'Opstaan lieffie' zei ik. Ze glimlachte en deed langzaam haar mooie ogen open. 'Hoe laat is het' zei ze slaperig. 'Tijd voor ontbijt op bed' zei ik. Ze lachte en gaf me een kus. 'Dankje Harry' zei ze. Ik glimlache en gaf haar ontbijt.

(Na tien minuten)

'En was het lekker?' Vroeg ik. Ze glimlachte en knikte. 'Enn? , zin in het toetje?' Vroeg ik. Ik bewoog met mijn wenkbrauwen op en neer en ze begon te lachen. Ze gooide een kussen naar mijn hoofd en rende de trap af. 'Hé!' Riep ik, en ik rende haar achterna.

'IK KRIJG JE WEL!' Riep ik. Sanne lache en schreeuwde 'NOOIT!'.

Na tien minuten rondjes om de keuken tafel rennen, rende ze weer naar beneden. Ik rende haar achterna.

Ze liet zich op het bed ploffen en ik ging op haar liggen. Ik keek in haar mooie ogen en zoende haar. 'Sanne?' Vroeg ik.

'Ja harry?' Zei ze. 'W-wil je mijn vriendinnetje zijn?'. Sanne lache en kusde me. 'Dat neem ik aan als een ja?' Zei ik.

Sanne knikte en bloosde. 'Je bent schattig als je bloost' zei ik. Sanne rolde haar ogen en gooide weer een kussen. 'Wat heb jij met kussens?' Vroeg ik met een grijns. Sanne lachte en ik knuffelde haar.

CHARLOTTE'S POV:

Ik knuffelde samen met Niall op de bank en we zagen Sanne en Harry hand in hand naar de kamer lopen.

'Sanne en ik hebben een mededeling' zei harry. Ik, Niall,Zayn en Louis luisterde aandachtig aan wat ze te zeggen hadden.

'We zijn officieel een stel' zei Harry trots. 'OMG!' Gilde ik. Iedereen keek me raar aan en Sanne lachte zo hard dat ze tranen in haar ogen kreeg (ja, dat krijgt ze wel vaker -,- xd) ik snapte eigelijk niet waarom mijn reactie zo grappig was, maar okee.

'NU KUNNEN WE OP EEN DUBBEL DATE' schreeuwde ik. Ik deed een dansje en ging op de tafel staan. Sanne deed mee en iedereen keek ons raar aan. 'Dafuq' zij Zayn. Ik begon te lachen en ik liet me vanaf de tafel op de bank vallen. Ik keek op mijn mobiel en zag dat ik een sms had.

Van: Anoniem

Aan: Charlotte

I see you....

Mijn ogen werden groter en ik begon te lachen. 'Hahaha, heel grappig, wie heeft dit verstuurd?' Zei ik. Ik liet iedereen het smsje zien en niemand bekende. Ik ging naar boven om te kijken of er iemand is, want ja je weet maar nooit. Ik zag niemand, totdat ik een hand op mijn schouder voelde. Ik draaide me om en kon mijn ogen niet geloven....


Charlotte Cowell ➵ One DirectionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu