23. Happy end

3.5K 64 7
                                    

'Je prinses komt nog wel een keer' fluister ik in zijn oor. Voordat ik het wist zaten Liam's lippen op die van mij. Ik wou hem net van me af duwen totdat ik iets hoorde. 'What the fuck' . Ik duwde Liam van me af, ik kon niet geloven wie er staat.

Niall.// Niall rende naar zijn kamer en deed het slot erop. 'Niall' zei ik. Ik klopte op de deur. 'Ik kan het uitleggen' zei ik. De deur ging open en ik liep naar binnen.

Niall's POV: ik kan het niet geloven. Ik loop boos naar mijn kamer en gooi mezelf op het bed. 'Het was ook mooi om waard te zijn. Ik pak de ring uit mijn broekzak. Ik had h net gekocht voor Charlotte's verjaardag omdat ze morgen jarig is. (Ik doe alsof het 10 mei is) ik bestudeer de ring. Hij is zilver met een rode diamant erop. Hij zal haar zeker mooi staan. Maar nu ik dit heb gezien kan ik hem maar beter terugbrengen. 'Niall' hoor ik iemand zeggen. Chatlotte. Ze klopt op de deur. 'Ik kan het uitleggen' zegt ze. Ik zucht en doe de deur open. 'Leg maar uit' zeg ik. 'Ik gaf Liam een knuffel en voordat ik het wist kuste hij mij' zij ze. 'Geloof je het zelf?' Zeg ik zacht. 'Ik zweer het' zegt ze. 'Ik dacht dat je echt verder met me wou, en dat dit nooit zal gebeuren . Maar blijkbaar niet' zeg ik. Charlotte zucht en kijkt in mijn ogen. 'Niall, ik hou van je met heel mijn hart' zegt ze. 'Waarom kuste je hem dan terug' zeg ik. 'Ik-ik ik weet het niet' zegt Charlotte. 'Dacht ik al. Doei' zeg ik bot. Charlotte krijgt tranen in haar ogen en loopt weg. Ik smijt de deur dicht en gooi de ring aan de andere kant van de kamer.

Charlotte's POV: ik loop naar de bank en doe mijn handen in mijn gezicht. Ik zucht diep en veeg de tranen van mijn gezicht . 'Sorry' zegt Liam. Ik kijk op en schud mijn hoofd. 'Daar heb ik veel aan' zeg ik. Liam zucht en komt naast me zitten. 'Ik weet niet waarom ik het deed. Ik misde denk ik Danielle's zachte lippen. En jij wou het waarschijnlijk niet eens? Zegt Liam. Ik knik en kijk Liam aan. 'Ik snap het Liam, maar dan heb je niet het recht om me ineens te zoenen' zeg ik. Liam knikt. 'Sorry daarvoor. Nogmaals' zegt hij. Ik sta op en loop naar de badkamer. Ik kijk in de spiegel en zie een monster. Een monster die met haar vriendje's beste maat heb gezoend. En ik deed gezellig mee. Misschien is het wel veter zo, Niall verdient iemand beters dan mij. Ik staar voor me uit en tranen prikkelen achter mijn ogen. Schreeuwend om tevoorschijn te komen. Maar ik houd ze binnen. Geen emotie op mijn gezicht. Ik kijk door de kasjes. Ik zie een klein mesje. Ik hoor een deur maar negeer het. Het mesje komt dichterbij mijn pols . 'Doe het niet' zeg ik zacht.

'Doe het' zegt lotte.

'Nee stop' zeg ik.

'Nog een klein stukje' zegt Lotte

'Negeer haar, STOP!' Zeg ik.

'Oke,nu snijden' zegt Lotte .

'STOP!' schreeuw ik.

'HELP ME!' roep ik.

Ik glijd langs de muur af op de grond en kijk naar het mesje. Hij gaat bijna in mijn huid. De deur word open gesmeten en Louis kijkt me aan. Hij pakt het mesje af en kijkt me ongeloofwaardig aan. 'Kijk niet naar me, ik ben ben monster' zeg ik in tranen. 'Louis geeft me een knuffel. Ik voel me zwak. 'Wat is er gebeurt?' Vraagt Louis. Ik leg alles uit. Vanaf Liam, tot nu. 'Ik vermoord Liam' zegt hij. 'Nee' zeg ik. 'Er hebben het goed gepraat' zeg ik. Louis knikt. 'Ik ga met Niall praten, ik zorg dat alles goed komt' zegt Louis. Ik knik. Ik loop naar de kamer waar onderhand iedereen behalve Louis ,Niall en Liam zitten. 'Waar is Liam?' Vraag ik. 'Hij ging even lopen' antwoordde Harry. Ik knik en ga op de bank zitten. 'Sanne?' Vraag ik. 'Kan ik vannacht bij jou slapen?' Vraag ik. 'Okay, als Harry bij Zayn gaat slapen kan het' zegt ze. Ik glimlach zacht en ga naar de wc.•

Ik lig in bed. In sanne's kamer. Ik had alles uitgelegd aan haar en ze begreep me. Ik sloot mijn ogen en viel in een diepe slaap.

Ik word wakker en doe meten mijn kleren aan. Ik ben vandaag jarig. Ik loop naar de kamer waar Louis zit. 'He' zeg ik. 'He' zegt hij terug. 'Hoe ging het met Niall?' Vraag ik. 'Niall is er kapot van en hij wou me maar niet geloven' zegt Louis. Ik zucht en geef de hoop op. 'Euhm, happy birthday' zegt Louis. 'Laat dat 'happy" maar weg' zeg ik zacht. Louis geeft me een knuffel en kijkt me ineens blij aan. 'Wat?' Vraag ik. 'Ik heb een idee hoe we Niall kunnen overtuigen' zegt Louis. 'Hoe?' Vraag ik. Hij wijst naar de camera in de hoek tegen het plafond. Ik kijk blij en juich. //

Iedereen is beneden en heeft me gefeliciteerd. Behalve Niall. Hij zit al de hele dag in onze kamer. 'Charlotte!' Zegt Louis. 'Ja?' Antwoord ik. 'Ik heb de camera beelden' zegt Louis. Ik glimlach en Louis loop naar de kamer.

Louis POV: Niall heeft me binnen gelaten en kijkt me aan. 'Wat moest je laten zien?' Vraagt hij. Ik zet het filmpje aan met de video beelden van Liam en Charlotte's gesprek. ''Sorry' zegt Liam. Charlotte kijkt op en schud haar hoofd. 'Daar heb ik veel aan' zegt ze. Liam zucht en komt naast haar zitten. 'Ik weet niet waarom ik het deed. Ik misde denk ik Danielle's zachte lippen. En jij wou het waarschijnlijk niet eens? Zegt Liam. Ze knikt en kijkt Liam aan. 'Ik snap het Liam, maar dan heb je niet het recht om me ineens te zoenen' zegt Charlotte. Liam knikt. 'Sorry daarvoor. Nogmaals' zegt hij. charlotte staat op en loopt naar de badkamer.* 'zie je?' Zeg ik. 'Charlotte wou het niet eens' zeg ik. Niall's ogen twinkelen en hij rent de kamer uit. 'Yes' zeg ik.

Charlotte's POV: na vijf minuten rent Niall de kamer in. Hij ziet me en geeft me een knufffel. 'Sorry dat ik je niet geloofde' zegt Niall. 'Maakt niet uit' zeg ik. Niall kijkt me aan en zoent me. 'Ik hou van je' zegt Niall. 'Ik ook van jou' zeg ik. 'O,wacht' zegt Niall. Hij rent naar onze kamer en komt even later terug met een doosje. 'Voor mijn prinsen' zegt hij. En hij geeft me het doosje. Ik open het doosje en mijn ogen worden groten. 'Niall, dit is prachtig zeg ik. Ik schuif de ring om mijn vinger en zoen Niall.

______________________________

Happy end :)

Sorry dat ik gister avond niet uploaden. Ik had het hoofdstuk perongeluk verwijdert en ik was moe, dus ik ging slapen.

Ohja: ik ben nu 14 :). Alleen het enige minpunt is dat er morgen school is. Maar okay. Tot de volgende update :) x

Charlotte Cowell ➵ One DirectionWhere stories live. Discover now