65. De Deal.

2.7K 44 23
                                    

HEEII mensen. Sorry dat ik zo lang niet meer heb geupdate :c. Ik heb een writersblock.. Haha. Maar hier een hoofdstuk! Ik ben sadd :( omdat ik een zielig liedje luister ;p. THEY DONT KNOW ABOUT US .. THEY DONT KNOW HOW SPECIAL YOU ARE. THEY DONT KNOW WHAT YOU'VE DONE TO MY HEARTT! Okayy.. ~

~Volgende dag~

°Jason's pov°

Ik neem mijn telefoon op en houd hem tegen mijn oor. "Hallo met Jason" zeg ik. "Aah Jason! "Zegt hij. "Hoe gaat het?" Vraag ik. "Hmm goed, ik heb net weer thuis. Wat was het daar een hell. Maar je bent onze deal niet vergeten he?" Vraagt hij. "Nope, alles staat geplant" zeg ik. "Goedzo jongen, ik verwacht van je dat het plan binnen twee maanden klaar is" zegt hij. Ik knik en besef dan dat hij me niet kan zien. "Ja" zeg ik snel. "Oke mooi. Maar ik moet nog wat dingen afhandelen, doei" zegt hij. "Doei" zeg ik voordat ik ophang. Ik loop naar de keuken en pak wat cola. Het plan moet niet te snel gaan. Maar ook niet te langzaam. Binnen een paar maanden hebben we het doel bereikt. Ons doel.

****

Ja

Kort.

Ik weet het..

Ik wou gewoon wat uploaden omdat ik dat al drie dagen al niet meer gedaan heb ;p.

1: wat voor een plan bedoelt Jason?

2: ideen voor een filmpje? Xdd

3: vijf comments en tien votes,

IK BEN BLOED SERIEUS ALS IK ZEG DAT IK VAN DE COMMENTS HOUDD. IK KRIJG EEN GLIMLACH OP MIJN GEZICHT ALS IK ER EEN LEES. ZONDER DE LIEVE COMMENTS WAS IK ALLANG GESTOPT! Bedankt.

Charlotte Cowell ➵ One DirectionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu