67. Ik ben van jou, en jij van mij

2.7K 41 9
                                    

Hey mensen! Ik upload de komende week /bijna/ niet. Er is kermis in mijn dorp en daar ben ik de hele dag voor vier dagen. & ik doe mee met een wedstrijd waarmee mensen elke dag ( drie dagen ) twee kaartjes kan winnen voor de 1D3D!! & dan moet je naar hun studio & dan krijg je een quiz EN ALS JE DIE WINT KUN JE NAAR DE PRIEMIERE IN LONDON .. WAAR 1D DAN OOK BIJ IS HUNYBYGB. 썅 뇬 들을 이길 거 야 !!!:))) lol.

***

"Charlotte, ik wil deze ketting aan je geven zodat je weet dat ik van je houd. En omdat ik dan soort van bij je ben" zegt Niall. Ik glimlach. Het is een ketting met een infinity teken. "Niall, ik zou altijd van je blijven houden" zeg ik. Niall bloost. "Ik ook van jou. Ik ben van jou, en jij van mij" zegt hij. Ik knik en leun naar voren. Onze lippen raken elkaar aan.

BOEM

Vuurwerk.

Ik doe de ketting om en kijk met trots naar mijn vriendje. "Ik hou van je" zeg ik. "Meer dan je ooit zal weten". "Ik hou ook van jou. Voor altijd" zegt Niall. Ik glimlach en doe mijn hoofd tegen Niall's borst. Hij doet zijn arm om mijn heup en trekt me dichterbij. Hij plant een kus op mijn voorhoofd en het rad begint weer te draaien.**

SRRY VOOR HET KORTE HS. VERGEEF ME. IK BEN MOE OK?!

Charlotte Cowell ➵ One DirectionWhere stories live. Discover now