70. Zo Goed

2.7K 39 11
                                    

Hejj mensen, hebben jullie het gelekte lied geluisterd? 'Can't let her go' omfg het is perfect 😍

Anyways, ik ben vanavond (gisteravond xd) WEER alleen thuis -,-. Maar oke, enjoy.

°Charlotte's pov°

Kut. Ik bedoelde dat niet. Ik wou hem niet vergeven. Maar ik keek in zijn ogen en zag schuld. Maarja, vergeven en vergeten.

~.

"NIALL!" Schreeuw ik. "Ik zit naast je" reageert hij geïrriteerd. "Da craic heeft dorst?" Vraag ik. Niall kijkt me serieus aan en begint dan te lachen."ja!" Roept hij. "Starbucks" zegt hij. Ik knik en we staan op. Eleanor komt ineens de kamer in gerent. "Wij zij er Starbucks?" Vraagt ze. Ik grinnik. "Wil je mee naar Starbucks?" Vraagt Niall. El knikt meteen. "Ik ga Lou halen" zegt ze voordat ze weer naar boven rent.

°Sanne's pov°

"Kut" zeg ik. Harry komt met een kop thee de kamer binnen en geeft een kus op mijn hoofd. "Waar is de rest?" Vraag ik. "Uhh, lou, El Charlotte en Niall zijn naar starbucks" zegt hij. "Ik wil ook mee" zeg ik. "Ik heb net thee gezet" zegt Harry. Ik rol mijn ogen en neem er een slok van. "Hmm, te sterk" zeg ik met een grijns. Harry's mond valt open. "Niks tegen mijn koffie" zegt hij. "Alles tegen jou koffie huisvrouw". "HuisMAN" corrigeert hij. Ik lach en Harry gaat naast me liggen. "Hopelijk komen de tweeling snel. Ik wil je goed laten voelen" zegt hij met een knipoog. Ik rol mijn ogen en hij geeft een kus op mijn wang. "Zo goed" herhaald hij. Ik sla hem zacht op zijn schouder en hij grijnst. "Ik hoof geen derde" zeg ik. "Shit" zegt hij. "Voor nu" maak ik af. "Dan wil ik een meisje" zegt hij. Ik knik. "Darcy" zegt hij.

**

Jaja, kort. Schreeuw maar tegen me ;p

1. Hebben jullie iets tegen Acacia? De meeste Directioners wel..

2. Hebben jullie can't let her go al gehoord?

3. Zal ik een tweede verhaal maken? Ik dacht iets met een meisje die geen vrienden heeft en dr ouders zijn altijd druk. En dan komt ze in een wereld waar ze 's avonds naar een andere demensie gaat. En dat ze de dag daar over mag doen, alleen is het daar een betere wereld... Klinkt een beetje raar..maar het verhaal word beter xd.

4. Vragen etc.

Charlotte Cowell ➵ One DirectionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu