9. Bowlen

4.8K 101 15
                                    

Charlotte's pov
Ik word wakker door de zonnestralen die langs de gordijnen af naar binnen straalde. Ik wrijf door mijn ogen en kijk naast me.
Ik lig nog steeds langs Niall. Ik glimlach en kus hem.
Van: Sanne
kom naar beneden ik verveeeeeel me


Mijn glimlach word breder en ik tik weg op mijn mobieltje om haar een berichtje terug te sturen. Snel geef ik Niall nog een kus en ga dan naar beneden. Sanne fronst naar me.
De hickey.
Snel kijk ik of hij zichtbaar is. En, ja, dat is hij. Ik zucht en doe mijn haar ervoor. Ik zet de tv aan en kijk mijn favoriete programma, the vampire diaries. Met een humeur dat al iets was verbeterd kijk ik tv en eet ik mijn ontbijt.


'Ik hou van Damon' Zegt Sanne.Ik knik en glimlach.

'Je was al weg toen ik wakker werd' Zegt een stem. Ik kijk op en zie Niall. "Ach wat zielig" zeg ik dan. Niall gaat bij me zitten. Ik geef hem een kus, ik zie Sanne grijnzen. "Shh, ga naar Harry" plaag ik. Ze steekt haar tong uit.  Ik kende Niall nog maar even, maar ik vond hem een leuke jongen, misschien wel iets te leuk. 

'We gaan vandaag knuffelen' zegt Niall. 

Elenours pov

Ik glimlach terwijl ik naar de liefde van mijn leven kijk. Ik hou zo veel van Louis. Hij slaapt nog vredig. Mijn mijn wijsvinger teken ik rondjes op zijn arm. Zijn tattoos komen mooi uit in het opkomende zonlicht. Ik geef een kus op zijn zachte lippen en schud hem een beetje. 'Word wakker baby' zeg ik. Louis mompelt en trekt me op hem. Ik glimlach en haal een hand door zijn warrige haar. 'Goedemorgen' zegt hij met zijn ochtendstem. Ik geef hem weer een kus, hij was zo hot. 'We gingen samen bowlen vandaag' zeg ik blij. Louis kreunt en pakt mijn hand. 'Kunnen we niet relaxed thuis blijven?' Moppert hij. Ik rol mijn ogen en kijk hem boos aan. 'De bowlingszaal is afgehuurd voor ons. Er zijn eindelijk geen mensen! En nu wil je thuis blijven?' Zeg ik teleurgesteld. Louis zucht en zet me van hem af. 'Kom, klaarmaken en dan dat stomme bowlen' zegt hij. Ik lach en sta op. 'Je kan me gewoon niet weerstaan' zeg ik grijnsend. 'Natuurlijk niet. Met die klitten in je haren en dat opgedroogde kwijl in je mondhoek. Die slaperige og-' 'ja, ja, zo is het wel genoeg' mompel ik. Louis grijnst en staat op. 'Grapje babe, je bent prachtig'
Samen kleden we ons om en maken we ons klaar.


Charlotte Cowell ➵ One DirectionWhere stories live. Discover now