49. ik wil je en ik krijg je. wat er ook gebeurt.

3.1K 40 9
                                    

"toevallig is hij hier al" zegt hij. "kom maar binnen Jason" zegt hij. de deur gaat open en er staat een van de grootste klootzakken op aarde. Jason AKA. mijn ex. "Hallo Charlotte en Sanne" zegt hij. ik versteen en krijg niks meer uit mijn mond...

"lang niet gezien" zegt Jason. "gelukkig maar" zeg ik voordat ik de deur uitstorm.

waarom Jason? op al de mensen op de aarde is jason de nieuwe gitarist.

ik loop naar mijn kamer en ga op mijn bed muziek luisteren.

Sanne's POV:

"Jason, kom even met mij mee" zeg ik. ik trek hem mee naar buiten en kijk hem vies aan. "wat doe je hier?" vraag ik. "mijn droom waarmaken en mijn liefde terug krijgen" zegt hij. ik rol mijn ogen en schud mijn hoofd . "denk je echt dat je Charlotte weer terug wint? je hebt haar lichamelijk en geestelijk kapot gemaakt" zeg ik. Jason rolt zijn ogen. "het boeit me niet wat ik doe, ik wil haar" zegt hij. "pech, ze heeft een vriendje" zeg ik. ik zie aan zijn ogen dat hij jaloers is. "wie?" vraagt hij. "Niall" zeg ik. hij loopt weer naar binnen en laat mij alleen staan.

Charlotte's POV:

ik zit een beetje youtube filmpjes te kijken totdat er iemand mijn kamer instormt.

Jason.

hij kijkt me boos aan en komt dichterbij. ik kruip van angst naar achter en kijk hem niet in de ogen.

"w-wat?" vraag ik. hij gaat op mijn bed zitten en kijkt me diep in mijn ogen. "dus ik hoor dat je een vriendje hebt" zegt hij. ik knik en ga rechtop zitten. "binnekort ben je weer van mij" zegt hij. ik schud mijn hoofd en kijk hem vies aan. "sins dat ik hier woon ben ik verandert, ik heb geleert wie er echt voor me zijn in moeilijke tijden, wie er echt om me geven. daar zit jij niet bij. je maakte het alleen maar erger, je hield niet eens van me. ik wil je niet, ik ben blij met Niall." zeg ik. wow, een hele speech.. " ho is, sinds waneer kan kleine Lotte voor zichzelf opkomen" zegt hij. hij pakt me bij mijn schouders en zijn gezicht is een paar milimeten van die van mij vandaan. "Neem van mij aan dat je weer bij mij bent voordat je het weet. ik maak jou relatie kapot" zegt hij. hij loopt weer mijn kamer uit en ik zucht diep. "het begint weer vanaf voor af aan" fluister ik.

(Jason gif; http://swerveim5.tumblr.com/post/31087472424/cole-pendery-in-zero-gravity )

****************************************************************

sorry dat het zo kort is.. ik heb vandaag al geupdate dus hier een extratje xd.

5 comments en ik ga door :)

p.s : ik ga vanaf nu ieder hoofdstuk voordragen aan iemand. als je een lieve/leuke comment hebt of gewoon als ik vind dat iemand het verdient ;).

dit hoofdstuk draag ik aan @SanneVanGoch op omdat ze een goede vriendin is en we gaan de hele vakantie skypen ;p

Charlotte Cowell ➵ One DirectionWhere stories live. Discover now