54. IK. KRIJG. JE. TERUG.

3K 40 4
                                    

°Charlotte's pov°

Ik doe nog wat foundation op mijn wang om de blauwe plek te verbergen en ga naar beneden. Hopelijk is iedereen weer terug. Ik ga naar de kamer en heb te vroeg gejuicht. Jason zit op de bank en kijkt me aan met een grijns. Ik rol mijn ogen en ga zo ver mogelijk van hem af zitten.

"We weten allebei dat je me niet kan weerstaan" zegt Jason. Mijn mond valt haast open en ik haal mijn wenkbrauwen op. "Oke" begin ik. "Je hebt twee jaar van mijn leven afgepakt, je zegt dat je van me houd en de volgende dag moet ik al mijn blauwe plekken wegwerken. Je hebt me twee jaar onveilig laten voelen. Je kraakte mijn vrienden af en liet mezelf voelen alsof ik niets waard ben. En nu denk je dat je alweer even mijn leven kan verpesten door me "terug te winnen"" zeg ik terwijl ik opsta. "Maar weet je wat? Ik heb een vriendje. Iemand waar ik van houd, iemand die me niet mishandeld omdat hij geen vieze lul is zoals j-"

"HÉ!" Schreeuwt Jason. Hij staat ook op en pakt mijn pols. Hij is een paar millimeter van mijn gezicht verwijdert en heeft een boze blik. "Ik krijg je terug. HOE DAN OOK! Of ik je nu pijn moet doen of niet. Citeer mijn woorden Charlotte. IK. KRIJG. JE. TERUG" zegt hij hard voordat hij de kamer uitstormt. Ik zucht diep en ga zitten. Waarom heeft de band nou een nieuwe gitarist nodig?.

Ik verzink in mijn gedachten voordat er een auto op de inrit rijd. Eindelijk. Ze zijn terug. Ik hoor de achterdeur opengaan en hoor een heleboel stemmen. Ik zie Niall lachend de kamer binnen lopen en hij gooit een kartonnen zak op mijn schoot. Hij gaat naast me zitten en kust mijn wang. Ik deins terug en Niall kijkt me raar aan. Shit, mijn blauwe plek.ik glimlach en maak de zak open.

MACDONALDS!!

"OMG" roep ik. Ik hoor Niall lachen en ik geef hem een kus. "Ik breng vaker Macdonalds mee" grapt hij. Ik lach en kijk wat er allemaal inzit. Een Big Mac, 20 kipnuggets, cola Light en een grote friet met saus. Dat is veel. "Wil je ook iets?" Vraag ik aan Niall. Niall schud zijn hoofd." We komen net van de Mac af, maar bedankt" zegt hij. Dat is de eerste keer dat Niall eten afwijst. Hij zal vast veel gegeten hebben. Ik pak het eten en val aan.

****

Hii mensen,

2 updates op een dag ^3^.

Ik ga morgen miss een video maken. Ik zet wel een link in het volgende HS.

Please ABBONEER ^.^

LOL.

GOODNIGHTTT

PS;

IK GA EEN Q&A DOEN. HET KAN OVER HET BOEK GAAN OF GWN OVER MIJ ;p.

STEL ZO VEEL VRAGEN ALS JE WILT..

IK DOE ER ZE,F NOG EEN PAAR BIJ XD

Charlotte Cowell ➵ One DirectionWhere stories live. Discover now