17. Filmavond & Never Have i Ever.

3.9K 75 11
                                    

● Charlotte Cowell?!? ●

{chapter 17}

Ik voelde het koude water over mijn lichaam stromen, de zeep over mijn rug verdwijnen. Ik stapte uit de douche en wasde mijn gezicht in de grote spiegel voor me. Ik pakte een grote handdoek en sloeg die om mijn lichaam. Ik liep naar de kamer en deed mijn pyama aan. Ik trippelde langs de trap af en ik ging op de bank liggen bij iedereen. 'hè, zullen we een filmavond houden?' Stelde ik voor. Iedereen vond het een goed idee. Ik en Niall liepen naar de keuken om chips uit de keukenladens te pakken en drinken uit de koelkast te pakken. We wouden net teruglopen totdat niall iets in mijn oor fluisterde. 'vanavond gaan we samen iets leuks doen' zei Niall met een knipoog. Ik lachte en gaf een tik tegen zijn schouder. Niall leunde naar voren en gaf me een lange zoen. 'BOE!' Hoorde we een groep mensen schreeuwen. Niall en ik schrokken ons half dood en iedereen zat naar ons te lachen. 'niet grappig' zei ik terwijl ik mijn lach inhield.

● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ●

Ik verstopte mijn hoofd in Niall's hoofd terwijl hij mij knuffelde. Ik keek snel om me heen en zag dat Harry en Sanne elkaars lippen aan het verkrachten waren, Louis knuffelde met Eleanor en Liam met Danielle en Zayn natuurlijk met Perrie (Eleanor, Perrie &Danielle waren langsgekomen) we hadden 'Scream 3' opgezet.

Na de film hadden we besloten om 'never have I ever' te doen. Jeweetwel, je zet een beker met drinken voor je en iemand begint met 'never have I ever .....' En als,je gedaan hebt neem je een slok van je beker.

'IK BEGIN!' Schreeuw ik. 'okay.. Euhm.. Never have I ever : iets.gestolen' zei ik. De enigste die een slok namen waren Harry en Perrie. Hmm, zal je niet verwachten. 'ik nu!' Riep Liam. 'never have I ever: liefde op het eerste gezicht meegemaakt' zei Liam. Ik was de enigste die een slok nam en iedereen keek me aan.'NU IK!' Riepen Louis en Eleanor tegelijk. Ik zweer, ze zijn echt het perfecte koppel.

************************

Het spijt me mijn cupcakes {mijn nieuwe naam voor jullie (^3^) }

Ik weet het, dit hoofdstuk is kort as hell :(. Ik ben heeel slaperig en ik dacht dat jullie nog een Chapter verdiende ;). Maar okay, sorry daarvoor :(. Alvast een fijne koninginnen dag (als je nederlands bent) en een fijne mei-vakantie.(als je dat hebt....) Juuuust curious..

Maar okay,, byee °•°•°•°•°

\(^3^)/

Charlotte Cowell ➵ One DirectionWhere stories live. Discover now