43. -put Random Title here -

3.1K 67 9
                                    

*een maand later*

Charlotte's POV:

Ik kijk uit het raam. Regendruppels tikken tegen het.raam. Ik verveel me,en ik ben alleen met Niall. Alleen èèn probleem. Niall slaapt nog.

Ik zucht en denk aan de toekomst. "hoe sta ik over een paar jaar in het leven. Ben ik nog bij Niall? zijn.Sanne en harry's kinderen gezond?. Ik hoop dat het antwoord op al deze vragen een 'ja' is.

ik ga ga naast Niall op bed liggen. Ik ga op hem zitten. Hij ziet er zo schattig uit als hij slaapt. Ik geef hem een zachte kus op zijn lippen. Na een paar seconde word het een zoen. Jep, hij is wakker. Hij doet zijn handen in mijn haar en glimlacht in de zoen. we breken de al-zo-fijne zoen. "nou, zo mag je me wel vaker wakker maken" zegt Niall. Ik bloos en geef een kus op zijn wang. "opstaan, lamzak" zeg ik met een glimlach. "niet zo gemeen hè' zegt hij nep-beledigt. "hou van je" zeg ik. Ik steek mijn tong uit en ga naast het bed staan.

"nog een maand en dan kan ik mijn prachtige kinderen zien" zegt Harry tegen Sanne. Sanne krijgt meteen tranen in haar ogen. 'babe,niet huilen' zegt harry terwijl hij grijnst. 'zwangersschaps emoties' zegt ze. Ik glimlach naar ze en kijk verder naar de tv.~

[A/N: ja, ik heb de zwangerschap ingekort, of 'doorgespoeld' deal with it xd]

Ik weet dat het kort is, maar ik wou snel wat updaten. ik heb het op mn mobiel getypt, dus sorry als ik spelfouten heb, of random punten.

Ik ga een soort 'wedstrijdje' doen. Dus; bij de 6 votes & 4 comments.ga ik verder. Als je meer dan 1x reageert tel ik maar eentje mee c:

X maartje.*

Charlotte Cowell ➵ One DirectionOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz