58. "FUCK U JASON.... OF NIALL?"

2.9K 50 15
                                    

heeii mensen, het is nu 23:30 en ik ben kapot. het begon vanochtend. vroeg opstaan , klaarmaken en aanrijden. we reden naar de gilze rijen. ons hotel. we kregen twee pasjes en we gingen een paar steden verder winkelen omdat onze kamer nog niet klaar was. wij winkelen enzo. ~. we kwamen in onze kamer en ik was exited. (hotel tour vid) na alles uitgepakt en toen gingen we zwemmen. (ook in vid) ik heb wat gefilmt enzo. daarna naar een restaurant gegaan en daarna weer gezwommen. nu fkk moe thuis gekomen. nog even tv kijken en nu typen. morgen weer vroeg op. we gaan om tien uur naar de efteling.

sorry dat ik niks had geupload. mij. ipod is leeg en ik was mn opladsd vergeten. slimme ik. mijn mobiel was ook leeg. gelukkig alweer vol.

~

"hier ga je voor boeten" herhaal ik voor de zoveelste keer in mijn hoofd. ik hoor de deur opengaan en ik kruip dicht onder de dekens.iemand gaat naast me liggen. ik doe mijn ogen alvast dicht. ik verdien de pijn. ineens voel ik twee zachte lippen op de mijne. Niall. ik doe mijn ogen open en glimlach. "hey babe" zegt hij. de woorden rollen over zijn roze lippen en hij glimlacht. "hey Nialler" zeg ik voordat ik de actie van voorheen herhaal. ik zoen hem. Niall glimlacht in de zoen en pakt mijn heup. hij doet zijn tong tegen mijn bovenlip. ik doe mijn mond een beetje open en we beginnen met het verkennen van elkaars monden. elke millimeter. Niall gaat op me zitten zonder de zoen te breken. hij doet zijn hand in mijn pyjamabroek en streelt de binnenkant van mijn bovenbeen. ik laat een zachte kreun door zijn streling. hij breekt de zoen en doet mijn broek uit. hij stopt en zegt niks meer voor tien seconde. "wat is er Baby?" vraag ik. Niall slikt en kijkt in mijn ogen. "heeft iemand je pijn gedaan? je-je hele benen zitten onder de blauwe plekken. hoe? wie" ik weet niet waar hij het over heeft en kijk naar mijn benen. fuck. Jason. ik wist niet dat hij DIT had gedaan.ik verwachtte een paar blauwe plekken. "Charlotte?" ik word uit mijn gedachten gehaald. "ook op je armen" zegt hij. ik slik en kijk weg. Niall doet mijn kin omhoog. "charlotte kijk naar me" zegt hij. wacht.. zij Jason dat ook niet? ugh. "ik- uhm" zeg ik voordat ik opsta. "WIE?" Schreeuwt hij. ik schrik en zet een stap naar achter. "WIE DE FUCK HEEFT DAT GEDAAN CHARLOTTE. GEEF ANTWOORD! " Schreeuwt hij. "wauw" zeg ik. "JE HOEFT NIET TE SCHREEUWEN!" schreeuw ik terug. "BLIJF BIJ HET ONDERWERP EN ANTWOORD" schreeuwt hij nogsteeds."IK BEN VAN DE TRAP GEVALLEN OKÈ". lieg ik. "van de trap gevallen" zegt hij een heel stuk zachter.ik knik zacht. "ik zie dat je liegt" zegt hij zonder emotie. ik rol mijn ogen en loop de kamer uit. ik zie Jason grijnzend tegen zijn slaapkamer deue staan. ik loop voor de trap af. "FUCK YOU!" schreeuw ik . ik weet niet of ik het nou tegen Niall of Jason had. gewoon allebei.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

haaaaai peepz.

15 votes en 9 comments. x

Charlotte Cowell ➵ One DirectionWhere stories live. Discover now