4. Kip met rijst

5.6K 136 15
                                    

"Je vader moet morgen naar Amerika voor America's Got Talent" zegt Harry terwijl we samen het avondeten - rijst met kip- maakte. "Hoe lang?" Vraag ik terwijl ik de borden op de tafel zet. "Zes weken" zegt hij met een zucht. Ik kijk hem aan. "Oh" mompel ik. 

"Het klinkt lang, maar het is voorbij voordat je het weet" zegt ze glimlachend. Ik knik even en leg het bestek klaar. We eten het avondeten meestal in de keuken. Er was een soort bar aan de keuken gemaakt waar we altijd gingen zitten. Maar, zoals vandaag, kwam er een gast- dus we eten aan de grote tafel in de kamer die achter de bank staat. Eleanor - Louis' vriendin- komt eten. Ze zijn al een paar weken samen.

De bel gaat en Harry loopt naar de voordeur. Ik loop nog snel vanuit de keuken naar de kamer om glazen te plaatsen.


"Kom binnen" hoor ik Harry zeggen. Ik pulk aan mijn nagels. Ik was nooit goed met nieuwe mensen te ontmoeten. Ik werd zenuwachtig en dat haalde niet het beste van me naar boven.
Samen lopen Harry en El naar me toe. ze zag er mooi uit, model mooi. Ze was lang, had een mooi figuur, was ontzettend mooi- en het verbaasde me niks als ze niet de aardigste was.
Begrijp me niet verkeerd, ik bedoel het niet slecht. Maar de meeste modellen hadden die eigenschap, toch? ..niet dat ik zeker weet dat ze een model ik, maar oke.


Ze had lang, golvend haar tot haar middel en mooie, volle lippen. Ze had hoge jukbeenderen en de mooiste bruine ogen. "Jij bent Charlotte neem ik aan?" Vraagt ze met een glimlach. Ik knik en geef haar een hand. Shit, zweette mijn handen niet erg? Wat als ze- "Ik heb veel over je gehoord van Lou. Had je niet iets met Niall?" Vraagt ze fronsend. Ik lach nerveus en schud mijn hoofd. Mijn wangen zouden nu waarschijnlijk de kleur van een tomaat hebben. "Je past wel bij hem" zegt ze glimlachend. Ik glimlach en knik. 


Ik knikte. Ohgod, ik knikte. Wat als het tegen Niall gaat zeggen? 
"Charlotte en ik hebben kip met rijst gemaakt. Wil je de rest roepen?" Vraagt Harry aan El. ze knikt en loopt weg. Ik zucht even diep. Ze mag me vast niet. 


"Jullie worden vast goede vriendinnen" zegt Harry dan,  terwijl hij mijn arm aait. "Hoe is ze?" Fluister ik. Harry lacht en denk even na. "Erg aardig. Ze werkt voor Anti-Agency in Londen. Ze is wel een popje, maar erg vriendelijk" knikt ze. 


Dus toch een model. Ik knik en hoor El roepen. Ze komt terug de kamer in met de jongens achter haar. Louis doet zijn armen om haar heen en kust haar wang, wat er grappig uitzag omdat Louis kleiner is dan haar.

"Eten!" Roept Liam voordat hij aan tafel schuift. Ik ga ook zitten en zie vanuit mijn ooghoek dat Niall een stukje kip uit de pan steelt en eet. "Afblijven!" Roept Harry, en slaat hem met een ovenhandschoen die hij vast had. Ik lach en de rest gaat zitten.

Harry de keukenheld.

~*~
Ik mis mam zo erg, en mijn vriendin Sanne. Ik knipper tranen weg en pak mijn mobiel.

0 berichten

Ik voel een traan over mijn wang rollen. Zijn ze me nu al vergeten.
Aan: Sanne
Hey.. Alles goed daar?
Ik verstuur het bericht en duw mijn mobiel weer terug ik mijn zak.
Na een minuut krijg ik een bericht. Ik glimlach en maak mijn wang droog.

Ik hoor een raar geluid in de verte. "Hoi?" zeg ik zachtjes. Het geluid word harder, en uit angst kijk ik in paniek rond. "Hallo?!" roep ik. Iemand grijpt me vast, en ik gil.

"Ik ben het maar" zegt Niall met een frons. Ik leg mijn hoofd tegen zijn borst en begin zacht te huilen. Niall doet even niks. Hij aait mijn haar en doet zijn armen om me heen. "Wat is er, Char?" Vraagt hij bezorgd. Ik kijk op en zie zijn blauwe ogen die me aankijken. Ik veeg mijn tranen weg en slik. 


Zijn ogen zijn zo'n mooie kleur blauw. Ik zeg even niks en Niall komt dichterbij.
Mijn ogen sluiten automatisch en wacht tot zijn lippen die van mij raken.
In voel een vinger die de overige tranen wegveegt. Oh
Ik doe snel mijn ogen open en Niall kijkt me even raar aan. Oh, shit. Hij vind me vast een creep nu.
Hij denkt dat ik verlieft op hem ben, wat als hij niet meer met me om wil gaan?
"Je mist je oude huis, je oude leven, niet?" Vraagt hij. Ik denk even na en schud dan mijn hoofd. Ik miste mijn oude leven totaal niet. Ik miste alleen mijn moeder en Sanne, mijn beste vriendin.

"Oh" zegt Niall. Hij kijkt me aan en aait mijn kin met zijn duim.
Zoen me nou maar!
Ik kijk naar boven, de sterren schijnen fel over het gebied. 

"Ik eh..ik ga slapen" mompel ik zachtjes. Niall glimlacht en knikt. Ik glimlach en loop naar mijn bed.
"Trusten" zegt Niall voordat hij weg gaat.


Charlotte Cowell ➵ One DirectionWo Geschichten leben. Entdecke jetzt