47. Twitcam & Darcy

3.2K 44 4
                                    

"Iemand zin in een twitcam?" Vraagt Zayn. Iedereen knikt en Liam pakt zijn Laptop.

~

"Heei directioners!" Zegt iedereen tegelijk. "Sorry dat we zo lang al niet meer een twitcam hebben gedaan" zegt Niall. "We waren erg druk met de tour enzo, maar omdat deze nu over is hebben we wat tijd!" Zegt Louis enthousiast. "WE GAAN EEN Q&A EN DARE'S DOEN!" Schreeuwt Harry. "Fuck, Sanne slaapt" zegt hij zacht. Ik lach en krijg een kus in mijn nek van Niall. Ik zit tussen zijn benen op de grond. Net als de rest. "Oké, vraag één" zegt Zayn. "Hoe was de tour?" Leest Liam hardop. "Ik vond de tour heel leuk , het was heel cool om weer nieuwe fans te zien en te ontmoeten. Ik heb ervan genoten." Zegt Niall. Ik glimlach en Zayn gilt. "Wat?" Vraag ik. "Er staat hier; ik heb het Little Mix album gekocht" zegt Zayn glimlachend. Ik rol mijn ogen en lach. "Oke, zijn er ook Dare's?" Vraag ik. Ik kijk naar de vragen en zie een leuke Dare. "Wat dachten jullie van deze ; doe elkaar na" zeg ik. Iedereen knikt en Louis springt op. "Ik begin!" Roept hij. "Jullie moeten raden" zegt Harry terwijl hij in de camera kijkt. "Oke" zegt Louis.

"Kom Sanne, we gaan drie miljoen speeltjes kopen voor de kinderen!. Zitten de krullen wel goed? Ik houd van jullie! Mijn kleine kindjes!" . Louis zit aan zijn haar en aait over zijn buik. Ik moet heel hard lachen en Harry's wangen worden een paar tinten roder. "Aww! Harry bloost!" Roept Louis. Hij kust Harry wang en speelt met zijn krullen. "LARRY STYLINSON!" Roept Zayn door de kamer. Ik lach en doe mijn gezicht op Niall's borstkas. Niall glimlacht en speelt met mijn haar.

~

" dat was de laatste vraag die we beantwoorden!" Zegt Liam. Ik gaap en pak een handje vol met popcorn. "Zullen we gaan slapen?" Vraagt Niall. Ik knik en Niall tilt me op. "Doei!" Zeg ik tegen de kijkers en ik zwaai.

~ volgende dag~

°•Niall's POV•°

"Charlotte" fluister ik.

-geen reactie-

"wakker worden"

Ik schud haar een beetje en er komt wat beweging in.

"Asgbyriuugicugiygdfyuwvvntuoetugvh" komt uit Charlotte's mond. Ik grijns en kietel haar.

"Nialler" zegt ze terwijl ze lacht en spastische bewegingen maakt. "Stop".

"Alleen als ik een kus krijg". Zeg ik. Charlotte rolt haar ogen en lacht. Ze staat op en gooit me op het bed. Ze lacht en rent de kamer uit. "Hier krijg je spijt van!" Roep ik haar na. Ik glimlach en sta op.

"Ik heb honger" zeg ik ineens. Ik ren de trap af en zie Harry naakt op de bank zitten...

Grapje!

Ik zie Harry op de bank zitten met zijn hoofd op Sanne's buik. Harry word een goede vader.

"Hebben jullie Charlotte gezien?" Vraag ik. Sanne knikt haar hoofd en wijst naar de tuin.

Ik loop richting de tuin en zie Charlotte aan de rand van het zwembad zitten. Ze staart naar het water en zit diep in haar gedachten.

"Waar denk je aan?" Vraag ik. Ze schiet uit haar dagdroom en kijkt me raar aan. "Sinds waneer ben jij hier?" Vraagt ze. Ik glimlach en haal mijn schouders op omdat ik geen zin heb om te antwoorden. "Waar dacht je aan?" Herhaal ik.

"Ik dacht gewoon ; als Simon mijn vader is.. Wie is dan mijn moeder?" Antwoord ze.

Ik krijg een blok in mijn keel en krijg het benauwd.

"Niall?" Vraagt ze. Ik knik en kijk haar geschokt aan.

"Is er iets?" Zegt ze bezorgd. "Euhm ja.. Nee ik - vraag maar aan Simon" zeg ik.

Charlotte Cowell ➵ One DirectionWhere stories live. Discover now