91. Australië

983 49 17
                                    

"Hier heb je je shit" zegt Rob. hij geeft me de spullen waar ik om vroeg en loopt weer weg. Ik glimlach. wat heb ik in een journal schrijven gemist. ik kijk naar het boekje voor me. hij is simpel zwart met een elastiek erom om hem dicht the houden. ik doe hem open. wat hou ik toch van lege bladzijdes.

Na een minuut begin ik met schrijven. Over deze situatie. Over mijn gevoelens. Over alles wat in me opkomt.

Elke keer dat je je gevoelens op papier zet open je een andere deur naar jezelf.

~

*Niall's POV*

"Niall, kom op. Je kunt niet voor eeuwig in je kamer zitten!" Roept Harry vanaf de andere kant van de deur. Ik zuch. "Harry heeft gelijk Niall" hoor ik Simon zeggen. "Ik ben ook niet bepaald in de beste stemming, mijn dochter is ontvoerd" zegt hij erna. Ik negeer ze en kijk uit het raam.

Het is bewolkt. Het gaat elk moment regenen. "Doe nou open Niall. Ik moet iets vertellen". ik rol mijn ogen en doe de deur open. "wat?" vraag ik zonder emotie.

"Kom mee naar de kamer" Zegt Simon.

Ik loop mee naar de kamer en zie de rest van de jongens op de bank zitten.

Ik ga naast ze zitten en kijk naar Simon.

"Dus, we hebben het hier al een keer over gehad, en iedereen vond het een goed idee. Maar nu we in deze situatie zitten zijn misschien wat meningen verdeeld, maar het staat vast". "Zeg het nou maar" Zegt Liam. Simon glimlacht zwak naar Liam. "Oke, jullie gaan morgen naar Australië voor jullie vakantie. hij duurt twee weken en dan begint de australische tour. Die duurt ongeveer een week. "

"Wacht, nee" zeg ik. "Charlotte zit hier ergens in Engeland opgesloten en wij gaan naar Australië?" Zeg ik. "Ik blijf hier, ik wil Charlotte zoeken" voeg ik eraan toe . "Sorry Niall, maar je hebt geen keus. De fans rekenen op je en Modest laat jullie echt niet een hèle wereldtour afzeggen omdat jullie Charlotte willen zoeken" zegt hij. "Wil jij haar niet vinden ofzo?" vraag ik. "Niall, natuurlijk wil ik dat. Ik heb alles al gevraagd maar Modest staat niks toe".

~

Ik zet mijn spullen in de hal neer en zucht. Morgen naar Australië. Dan de wereldtour. Een half jaar niet meer thuis zijn.

~

hey mensen :D

ik heb een idee;

Als dit boek klaar is ga ik een boek maken met alles wat Charlotte in haar Journal schrijft als ze bij Jason is & misschien daarna ook nog .

is dit een leuk idee? of meh.

M. xx

kunnen we meer dan 15 comments krijgen?

Charlotte Cowell ➵ One DirectionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu