Hoofdstuk 44

258 9 0
                                    

Samuel:

Ik liep de studio in en zag tot mijn verbazing een andere jongen op mijn plek staan. De woede kwam ik hoorde hem mijn stukken zingen. Ik liep naar de jongen en wilde hem gaan slaan maar Mark hield me tegen. "Samuel niet doen!" Schreeuwde hij. "Wat doet die gast hier dan!" Schreeuwde ik terug. "Samuel luister goed voor iedereen is het een keer over met B-Brave en voor jou is dat nu! Je mag niet meer zingen dus het is voorbij!" Schreeuwde hij en ik rukte me los en wierp een boze blik naar de jongens en liep weg.

Kaj:

Samuel kwam binnen stormen rende op Joey af. Mark kwam er gelijk aan en hield Samuel tegen. Het was een enorm geschreeuw en Samuel liep weg en we kregen nog een boze blik van hem. Veel konden we niet doen, we werden hier voor betaalt... Maar Samuel is wel een van mijn beste vrienden die ik al sinds jong af aan ken. We moesten weer zingen en erna ging ik op de scooter naar Sam.

Samuel:

Ik liep naar boven en ging liggen op bed. "Die rot stembanden!" Schreeuwde ik en ik viel in slaap. "Sam.." "Sam!" Hoorde ik iemand zeggen. Ik deed me ogen open en zag Kaj. "Ga weg !" Zei ik en duwde me hoofd weer in het kussen. "Sam luister nou even... Die gast hebben we niet gekozen. Het moest van Mark. Maar dit accepeteer ik niet!" Zei Kaj boos. "Maar Kaj zolang ik niet kan zingen beteken ik niks voor B-Brave"

Love or Life ft Samuel LeijtenWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu