Hoofdstuk 53

226 8 0
                                    

Samuel:

Het was een gezellig weekend met Manon. Nu was ik wee gewoon thuis. Ik had nog een sop twitter gekeken naar alle reacties. Die Joey had B-Brave echt verpest! Ik moest iets doen maar wat ik mocht niet meer zingen! Vanavond hebben de jongens. Weer een optreden. Wat als ik nou gewoon opeens kom misschien red ik B-brave dan wel want zo gaat het niet goed! Ik kan toch wel een avondje gaan zingen. Ik belde Manon.

"Hee Babe"

"Hee Sammie"

"Manon de laatste tijd gaat B-Brave achteruit door die Joey"

"Ik zag het steeds minder fans enz"

"Ik heb een idee als ik vanavond gewoon meedoe en de fans vertel van de situatie kom het goed!"

"Heel goed idee maar Sam je mag niet zingen.."

"Een avondje kan best wel hoor babe komt goed"

"Okay doe wel voorzichtig he"

"Tuurlijk schatje ik meld fff op sociaal media dat ze vanavond echt moeten komen of op tv moeten kijken bij RTL boulevard want dat hoorde ik dat het daar live op kwam"

"Okay succes Sam ik ga kijken"

Ik hing op en plaatste meteen op Twitter:

"Schatjes kijk vanavond RTL boulevard om 8 uur B-bRave is back!"
Er kwamen gelijk veel reactie Maar ik reageerde niet het was natuurlijk een verrassing.
De jongens zei ik ook niks ik zou gewoon opeens opkomen. Ik at snel nog even wat en kleedde me om. Ik deed mijn shirt met Samuel er op aan en ik reed met mijn Scooter naar Amsterdam want daar was het concert. Ik ging via achterom en kwam er in nie and herkende me doordat ik een muts op had. Ik ging backstage en zag de jongens al. Ik verstopte me en ik pakte een microfoon. Het deed me zeer toen ik de microfoon zag met de naam Joey... Sterk blijven Samuel! Je gaat ze wat laten zien! Dacht ik. B brave ging op met het nummer waddup. Ik besloot na dit liedje met het nummer 'als je van mij bent' mee te doen. Waddup was afgelopen. Die Joey kan echt niet zingen. De fans schreeuwde het ook al. Als je van mij bent begin en ik rende het podium. Ik begon met zingen.

Jij bent vaak alleen, niemand om je heen.
Kleed je anders dan, anders dan ieder-iedereen
Jouw onzekerheid, raak je heus wel kwijt.
Dat je het zelf niet ziet, oh jij bent sowieso uniek.

Veel fans begonnen te gillen "Samuel!"

Dioni zong verbaast veder

Ik pak je bij de hand en neem je mee en zal je laten zien dat ik het meen.
Jij bent vanaf vandaag niet meer alleen, oh nee.

Joey keek me verbaasd aan en boos. Ik duwde hem aan de kant en zong gewoon mijn tekst. Veel fans werden enthousiast. De jongens begonnen te lachen en we zongen gewoon veder. Joey ging voor mij staan en zong mijn tekst. Ik duwde hem aan de kant en Dioni,Jai,Kaj en Cassius Deen mee. We moesten lachen. Na het liedje riep Dioni heel hard. "Laat je horen voor Samuel!" Iedereen begon te gillen. "Maar Samuel waarom ben je opeens terug?" Veeg Kaj verbaasd en benieuwd. Ik pakte de microfoon veel camera's en ogen waren op mij gericht.

"Ik heb een ongeluk gehad en daardoor zijn mijn stembanden aangetast en hierdoor kon ik nooit meer zingen. Ik was kapot maar het kon nog erger dansen mocht ook niet meer doordat ik mezelf te veel inspan. Ik had veel verdriet ook om het Jennifer wat jullie al waarschijnlijk wisten. Gelukkig heeft een meisje me geholpen en dat is Manon. Ze heeft me gesteund en is nu me vriendin. Maar ik zag hoe slecht het met B-Brave ging en besloot maar eens wen avondje mee te draaien"

Alle fans begonnen te klappen. Joey stond er maar een beetje dom bij. Ik zag dat Mark het podium kwam. "Samuel wat doe je hier?" "Dat heeft u toch net gehoord?" Vroeg ik verbaasd. "Je kan niet zo maar de plaats van Joey in nemen" zei hij boos. "Wacht ff zei je nou net de plaats van Joey innemen? Laat me niet lachen hij neemt hier de plaats van Samuel in!" Zei Jai boos. "Samuel wegwezen nu of ik haal de beveiliging" "wacht we maken een deal de fans mogen kiezen Joey of Samuel" zei ik. Maar ik werd het podium af gehaalt door de beveiliging. De fans begon te gillen "Samuel! Samuel! Wij willen Samuel! Samuel! Samuel!" Ik rukte me los en ik kwam weer het podium op. Het lied 'bij mij' kwam en ik zong gewoon lekker mee. Joey ging boos het podium af. De hele avond hadden we gezongen.

Na de show:

"Sam je was geweldig!" Zei Kaj en gaf me een box. "Je bent veel beter dan die stomme Joey!" Zei Jai. "Sam kan je terug komen?" Vroeg Dioni en ze keken me allemaal vragend aan. "Jongen dat kan niet maar ik kan ook gewoon avonden komen want het ging super goed! " "yes want die arrogante Joey mag opzouten!" Zei Dioni. Ik moest lachen. "Nee serieus die gast wil gewoon overal jou naam afhalen en zijn naam op en hij wil een eigen fotoshoot!" Zei dioni en keek serieus. "Dus jullie hebben me wel een beetje gemist?" Vroeg ik. "Jaaaa heel erg!" En we gaven een groepsknuffel.

Love or Life ft Samuel LeijtenWhere stories live. Discover now