Hoofdstuk 52

255 6 0
                                    

Manon:

We waren bij een 5 sterren restaurant. We liepen naar binnen. Binnen was het verschiet met allemaal lichtjes. Het was prachtig! "Wauw Sam!" We gingen zitten aan een tafel met Beautiful girl and Leijten erop. Ik moest lachen. "Wat lief Sam" we gingen zitten en bestelde een heerlijke salade. "Dankje Sam" hij pakte mijn hand. "Ik hou van je babe" zei hij en kneep in mijn hand. "Ik ook van jou" zei ik zacht. We waren aan het genieten. Toen we muziek hoorde. Samuel stond op. Hij kreeg een microfoon vast en hij pakte mijn hand. Hij zong: life support ft Sam Smith. Ik stond op en hij zong voor mij. Zijn stem was zo mooi. Hij draaide een rondje met mij. Na het liedje knuffelde hij me een gaf mij een lange zoen. Na het eten liepen we naar buiten. "Het was geweldig Sam ik..." "Ssst we zijn nog niet klaar" onderbrak hij me en gaf mij een knipoog. Hij pakte mijn hand en we reden weg. Geen idee waar heen maar ik vertrouwde hem. We kwamen aan bij een hotel dat nog geen halfuurtje rijden was. "Maar Sam ik heb geen spullen" zei ik twijfelend. Hij gaf geen antwoord en nam me mee het hotel in en we gingen met de lift naar boven. We kwamen op een mooie kamer en ik zag al koffers liggen met mijn en zijn spullen. "Sam dit had je niet hoeven..." Zijn lippen kwamen op de mijne. Zijn handen legde hij op mijn heupen en terwijl we zoende leidde hij me voorzichtig naar het balkon. Hij trok terug. Ik zag de prachtige zonsondergang. "Sam het is prachtig!" "Nee dat ben jij al" "Sam stop is" zei ik lachend en gaf hem een speels duwtje. Ik leunde tegen de reling van het balkon aan. Sam kwam achter me staan en sloeg zijn armen om mij heen. En legde zijn hoofd op mijn schouder. Hij fluisterde lieve woordjes en het maakt en verlegen. Toen het donker werd tilde hij me op en ik liet een kleine gil horen omdat ik schrok. Lachend belandde we op bed en Samuel kwam boven mij hangen. Hij begon me te zoenen. Ik duwde hem van me af en lachte "Sam we moeten zo slapen schatje" ik kleedde me om en ik merkte dat Samuel naar me zat te kijken. "Hee niet kijken!" Zei ik. "Maar je bent zo mooi" ik kon het niet onmogelijk maken dat hij niet keek dus kleedde me om. Samuel kleedde zich ook om en we gingen in bed liggen.

Samuel:

De volgende dag werd ik wakker met Manon. We gingen ontbijten. "Wat gaan we vandaag doen?" Vroeg ze. "We gaan naar het meer" zei ik met een glimlach. "Maar ik heb helemaal geen bikini..." "Jawel daar heb ik ook aan gedacht". "Slimmerd" zei ze met een glimlach. We liepen weer naar de kamer en ik kleedde me om en deed me zwembroek aan en Manon haar bikini. We waren onderweg naar het meer. "Sam Dankje voor dit geweldige weekend je bent de beste" zei ze en gaf me een kusje in me nek. "Asje babe" we kwamen aan en Manon stond met haar voeten in het water. Ik pakte haar van achter op en tilde haar op. "Sam! Ik wil er niet in het is veel te koud!" Schreeuwde ze en hield me stevig vast. Toch sprong ik met haar in het water. "Sam!" Riep ze en probeerde haar hoofd boven water te houden door op mij te leunen. Manon was namelijk te klein en kon dus niet staan. "Tja als je met me gaat zwemmen moet je wel in het water" "maar dan hoef je me nog niet in het water te gooien! Maar hou wie van je hoor Sam" zei ze lachend en streelde met haar hand over mijn wang. "Wie het eerst de ander een kusje geeft!" En haar lippen kwamen op de mijne. Ik trok terug "dat is niet eerlijk jij had het eerder moeten zeggen!" Zei ik. Voordat ze antwoord gaf gaf ik haar weer kusje. "1-1 " zei ik en gaf haar een knipoog. We gingen uit het water en we gingen op de handdoek liggen. Ik sloot me ogen. Dit soort momenten had ik ook met Jennifer. Maar Jennifer is verleden tijd! Ik leef gewoon weer me leven! En nu ga ik voor Love!

Samuel heeft de liefde te pakken en kiest nu voor love! Want tja het leven als popster is over. Maar zal Samuel ooit weer gaan zingen en blijft het goed tussen Manon en Samuel?

Love or Life ft Samuel LeijtenWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu