Hoofdstuk 47

246 9 0
                                    

Samuel:

Het voelde zo vertrouwt bij Manon. Ook al kende ik haar nog maar een uurtje, ik voelde dat ze met me mee leefde. "Sam niet huilen" zei ze zacht en ze haalde de tranen weg. Ik pakte haar handen en keek haar aan en duwde haar naar me toe. Ik ging met me hoofd langzaam naar haar oor. "Je bent lief" fluisterde ik.

Manon:

Samuel trok mij dichter tegen zich aan en ging met zijn hoofd naar mijn oor. "Je bent lief" fluisterde hij. Ik sloeg mijn armen om zijn nek en zijn handen gingen naar mijn heupen. Zijn lippen kwamen zo gevaarlijk dichtbij. Ik voelde zijn lippen op de mijne. Ik ging met mijn handen in zijn haar. Zijn tong vroeg om toestemming en die gaf ik hem. Op een geven moment trok ik terug. "Sam kan dit wel... Ik bedoel je hebt net een vriendin verloren.." En Ik keek naar de grond. "Manon dit kan Jennifer heeft mij gezegd dat ik gelukkig moet zijn en dat ben ik om dit moment" en hij gaf mij een knipoog. Ik moest lachen en hij pakte mijn hand. "Hee Kaj!" Riep Samuel blij naar een blonde jongen met fel blauwe ogen. "Wie dat Lekkerding? En waarom ben je zo vrolijk?" Vroeg Kaj en schonk mij een glimlach. "Dit is Manon en ik heb het super gezellig met haar" zei Samuel glimlachend. Samuel was weer helemaal blij. Hij straalde weer. Hij nam mij mee naar de bar en bestelde een biertje voor ons. Ik dronk hem leeg en Samuel trok en mee naar de dansvloer. Het was een swingend nummer 'stole the show'. Samuel deed natuurlijk wel rustig aan vanwege zijn longen. Na het liedje kwam er een rustig nummer waar je op kon schuifelen. Samuel pakte mijn heupen en ik legde mijn hoofd op zijn schouder en mijn armen sloeg ik om zijn nek. " I love you babe" zei hij. "I love you to"

Na het feest vroeg Samuel of ik mee naar zijn huis ging want zijn ouders waren niet thuis. Ik zei natuurlijk ja want ik had gevoelens voor Samuel. We kwamen aan in zijn huis en we gingen naar boven. "Samuel ik heb geen spullen bij me" "ten eerste noem me Sam en ten tweede je mag een shirt van mij babe" en hij gaf mij een knipoog. Dat was zo cute als hij dat deed. Ik trok een shirt van hem aan en hij ging in bed liggen. "Kom babe of wil je het niet?" Vroeg hij. "Natuurlijk wel" en ik ging bij hem in bed liggen. Hij sloeg zijn sterke armen om mij heen, het voelde erg vertrouwt.

Love or Life ft Samuel LeijtenWhere stories live. Discover now