Hoofdstuk 51

247 7 0
                                    

Manon:

Samuel waren nu een stelletje. Hij was geweldig als vriendje maar toch merkte ik aan hem dat het hem altijd nog dwars zat over B-Brave. Nu zat ik boven bij hem op de kamer. Samuel keek nooit meer op twitter omdat die bang was voor de reacties. "Manon ik ga even naar de wc tot zo!" Zei hij en liep zijn kamer uit. Ik was te benieuwd en pakte zijn laptop. Ik ging naar twitter.

Reacties:

"Samuel ik mis je zonder jou is er geen B-Brave meer!😔"

"Samuel kom terug!😓waarom ben je weg?"

"Ik ben geen braviour meer!"

"Samuel ik hou van je come back babe!"

"Samuel die stomme Joey moet opzouten! Jij bent de beste en niemand kan je vervangen!"

Het was alles behalve haat! Samuel moet dit weten... Samuel kwam weer binnen en zag mij achter zijn laptop. "Wat doe je?" Vroeg hij verbaasd. "Sam ik keek op je twitter... De fans missen je heel erg ze houden van je!" Samuel pakte zijn laptop en keek naar de reacties. Samuel keek met een verdrietige blik. Ik legde mijn hand op zijn schouder. "Samuel ze missen je en houden van je!" "Ik weet het Manon..." Hij keek verdrietig maar schudde toen zijn hoofd. "Het is over hellaas! Maar het maakt me niet uit." Hij keek weg en zei zacht "iedereen verlaat me..." Ik knuffelde hem van achter en fluisterde "ik zou je nooit verlaten" hij draaide zijn hoofd om en zette een glimlach op. "I love you" zei hij en hij drukte zijn lippen op de mijne. Langzaam ging hij met zijn hand onder mijn shirt. Ik schrok. "Sorry... " zei hij zacht. "Ik ben er nog niet klaar voor Sam..." "Het is oke ik wacht tot dat mijn meisje er klaar voor is"

Samuel:

Ik ben zo blij met Manon! Ze geeft me veel steun en zonder haar had ik geen leven meer. Manon is speciaal voor mij. Vandaag neem ik haar mee op date. Ze weet nog van niks dus ga ik haar verrassen. Haar moeder weet ervan dat ik haar straks kom ophalen. Ik kleedde me om en deed mijn haar goed. Ik moest er natuurlijk wel goed uit zien. Ik pakte mijn jas en het cadeautje. Ik reed op mijn scooter naar Manon. De moeder van Manon deed open en zachtjes liep ik naar boven. Ik deed zachtjes de deur open. Ik zag Manon muziek luisteren. Ze hoorde me niet. Ze zat met haar rug naar me toe. Voorzichtig knuffelde ik haar van achter en drukte kusjes in haar nek. "WoW!" Zei Manon en draaide zich om en moest lachen. "Je liet me schrikken!" "Ohw moet ik weer weg gaan dan?" En ik liep weg als grapje. "Nee Sam kom terug" smeekte ze me en ik liep weer terug. "Waarom zie je er zo goed gekleed uit?" Vroeg ze verbaasd. "Omdat je je nu gaat omkleden en mee gaat" ze keek me raar aan. "En jij bepaalt dat?" Lachte ze. "Oke als mevrouw niet met meneer Leijten op een date wil dan niet" "een date! Ja!" Ze ze blij en ze begon in haar kast et rommelen. "Ik weet niet wat ik aan moet" zei ze jammerend. Typisch meisjes... Ik stond op en bekeek haar kast. "Deze is leuk!" En ik pakte een rode jurkje. "Ik doe het alleen aan als jij hem mooi vind" "hij is mooi babe" en ze liep naar de badkamer. Na een halfuurtje kwam ze eruit met het jurkje aan en mooie make-up. "Wauw je bent prachtig babe!" "Je laat me blozen" zei ze zacht. Ik pakte haar hand en we liepen naar beneden. "Mam we gaan, doei" we liepen de deur uit en ze ging bij mij achterop. Ze sloeg haat armen om hem heen. We kwamen aan bij een 5 sterren restaurant. We stapte af en liepen het restaurant in.

Love or Life ft Samuel LeijtenDonde viven las historias. Descúbrelo ahora