Hoofdstuk 46

240 10 2
                                    

Dioni:

Ik heb net het hele verhaal van Kaj gehoord over dat Sam zelfs niet meer mocht dansen. "Jongens dit kunnen we niet laten zitten!" Zei ik en wilde naar Mark toe lopen. "Wacht Dioni, geschreeuw enz werkt niet we moeten hierop verzinnen" "maar wat?" Vroeg ik. "Wat als we een voor een ook weg gaan uit B- Brave dan blijft er niemand over! Dan moet hij we stoppen!" Zei Jai. Eerst was ik niet zo enthousiast maar toen zag ik het arrogante hoofd van Joey weer en zei "afgesproken!" "Okay als ik nou als eerst ga" zei ik. Ik liep naar Mark toe. "Mark ik kap er mee!" "Wat je maakt een grapje Dioni" begon hij te lachen. "Nou zonder Samuel kan ik niet!" "Jongen doe normaal denk aan al dat geld en mooie meiden laat die stomme Samuel!" "Doei!" En ik liep weg.

Ik was op weg naar Samuel. Ik belde aan en een slaperige Samuel kwam naar beneden met rooie ogen en een wit gezicht. "Wat moet je!" Riep hij boos en wilde de deur dicht gooien maar hield hem tegen. "Samuel het komt goed ik moet je iets vertellen!" Hij liet me toch maar binnen en we gingen op de bank zitten. "Sam ik ben net uit de band gestapt en nu hebben ze een minder en als we allemaal eruit stappen moet Mark je wel terug nemen!" Zei ik blij. Maar Samuel was minder blij. "Dioni dat kunnen jullie wel doen maar ik kan nooit meer zingen of dansen het is voorbij." "Samuel het is niet voorbij ! Er moet een oplossing zijn!" "Nee Dioni het is over!" Zei hij en stond op. "Ga weg Dioni" "Sam kom op.." "Dioni ga weg" "Sam ga mee vanavond naar dat feest in Zutphen je knapt er van op" "misschien" zei hij

Samuel:

Ik besloot om maar met de jongens mee te gaan vanavond. Ik moest er nog iets leuks van maken. Ik deed leuke kleding aan en deed me haar goed. Jai zou me opkomen halen. "Hee Bro!" En hij gaf me een Bro-hug. Ik stapte in en we reden naar Zutphen. Het was nog een aardig eind rijden. Toen we aan kwamen begon het feest. De jongens waren al aan het dansen behalve ik want veel kon ik niet. Ik zag een meisje lopen ze kwam naar me toe en vroeg "hee wat is je naam?" "Hee ik ben Samuel" "ik ben Manon" stelde ze zich voor. We praten nog wat en wisselde nummers uit. Manon is een leuk meisje maar ik weet het niet ik ben nog niet over Jennifer heen. "Samuel zin om mee naar buiten te gaan even een luchtje scheppen?" Vroeg ze en pakte mijn hand. Ik liep met haar mee naar buiten.

"Samuel.." "Noem me maar Sam babe" "Sam.. Ik zie verdriet in je ogen is er iets?" Vroeg ze twijfelend. "Veel losgelaten.." En er Rolde een traan over mijn wang. "Ahw zoals?" Vroeg ze met een zachte stem. "Mijn vriendin had leukemie en is hellaas overleden.. Ik zit ook in een boyband B-Brave en ik heb een ongeluk gehad waardoor mijn stembanden zijn aangetast en ik niet meer kan zingen... En door een slechte ademhaling ook niet meer dansen..." Er kwamen allemaal tranen en Manon veegde ze weg met haar hand.  Haar vingers voelde zacht.

Is Manon de nieuwe love of Samuel's Life? Of is het gewoon om Jennifer te vergeten ? Spannend!😱😏

Love or Life ft Samuel LeijtenWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu