Hoofdstuk 64

188 4 0
                                    

Samuel:

Vandaag mocht ik weer naar huis. En vandaag zouden Manon en ik de jongens gaan zoeken. De dokter deed nog een laatste check en ik mocht vertrekken. De zuurstofslangetjes had ik nog maar het ademaparaat was vast gemaakt op mijn borst zodat ik er niet al te veel last van had. "Denk eraan Samuel geen zingen of inspanning" zei de dokter streng. Ik haat het echt! Zingen is me leven! Maar gelukkig heb ik Manon mijn liefde nog. En ik ga deze keer voor love. "Samuel?" Vroeg Manon toen we bij haar thuis waren. "Yes babe?" "Waar is de locatie waar de jongens nu zijn?" Ik pakte haar laptop en liet het zien op Google Maps. "We moeten er heen!" Riep ze en trok me mee. "Ehm Manon bel eerst Jai nog eens.

"Hee met Jai"

"Jai met Manon, kunnen we jullie komen halen?"

"Nou...."

De verbinding werd verbroken. "Manon wat zei Jai?" Manon keek me met grote ogen aan. "Het is niet goed Jai was opeens weg en ik hoorde geschreeuw" "shit!" Riep ik en we liepen naar de auto. "Manon we moeten er zo snel mogelijk heen!" Zei ik en startte de auto. Het was best wel ver rijden. Ik keek op de benzinemeter en zag dat die bijna leeg was. "Manon we moeten tanken. We moeten snel zijn" we parkeerde de auto bij de benzinetank. "Sam ik ga snel naar de wc en betaal dan" "is goed" en Manon liep weg naar de wc. Ik pakte de benzineslang en ging tanken. "Heee daar is onze grote vriend!" Hoorde ik een stem zeggen. Ik keek hem met grote ogen aan. Ik dacht alleen nog maar shit!

Manon:

Ik kwam terug van de wc en checkte of Samuel al klaar was. Ik liep naar de auto maar zag hem niet. Waar is hij? Dacht ik. Ik liep naar de kassa en daar was hij ook al niet. Ik liep weer naar buiten. Ik zag een zwarte bus wegrijden. Hij ging wel 120 km per uur. Het enige wat ik dacht shit daar zit Sam in....

Love or Life ft Samuel LeijtenWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu