Hoofdstuk 68

234 7 0
                                    

Manon:

Samuel hoef ik nooit meer zien! Hij wilde me knuffelen die gek! Toen ik weg was gelopen zag ik die blik van Sam... Die Sam blik. Stiekem deed het zeer in me hart. Ik voelde ene steek. Het voelde toch niet goed! Samuel zou nooit zo iets doen hij is geen crimineel! Dit klopt gewoon niet. Ik besloot naar het politiebureau te gaan. "Wat kunnen we voor u doen?" Vroeg een agent. "Samuel is geen crimineel! Hij hoort gewoon vrij te zijn!" Riep ik boos. "Meisje het is verschrikkelijk maar Samuel is gevaarlijk." "Nee dat is hij niet Erik heb bewijs!" De agenten keken me nieuwsgierig aan.

"Samuel Leijten deelde eerst zijn leven met een ander meisje Jennifer. " ik liet een filmpje zien van Samuel en Jennifer dat ze in Miami waren. "Jennifer was ernstig ziek. Ze zou niet meer beter worden... Maar Samuel is altijd bij haar gebleven! Hij heeft haar mee genomen naar Miami en tot het laatste moment is Samuel bij haar geweest. De nacht voor haar dood heeft Samuel haar s'achts opgehaald omdat Jennifer zich fijner voelde bij hem. En daar gaat het Samuel om dat mensen zich gelukkig en fijn voelt. Hij is zijn liefde verloren maar vocht door! Samuel is ook nog door dat misdrijf door die Willem zijn leven verloren. Zijn carrière is weg doordat Willem hem raakte bij zijn kwetsbaarheid. En dat is zijn stem. Hij is alles verloren, werd vervangen. En die vervanger heeft daar ook nog een voor gezorgt. Joey is namelijk de zoon van Willem. Samuel heeft ooit Joey aangevallen in de studio omdat Joey opeens in de plaats van hem stond. Maar hij heeft hem bijna niet aangeraakt! Die beelden zijn bewerkt! En om dit alles te bewijzen haal Mark de manager er bij! En Kaj,Dioni,Cassius en Jai!"

De politie stond met open mond te luisteren. "Meisje we halen hun er nu bij ik vind dat je een kan verdient!" Ik was opgelucht dat ze me een kans gaven om Samuel te reden. Even
later werd Mark verhoord.

"Mark wilde Joey de plek innemen van Samuel om reden? " ik zag dat Mark twijfelde maar vertelde het toch. Willem de vader van Joey wilde Samuel terug pakken omdat hij beland was bij de politie. Door de snee die hij Samuel had bezorgt. Kon Samuel niet meer zingen en daardoor had Joey een voorsprong. Maar de dokter was ook fans want die werkte voor hem. Want Samuel kon nog zingen! Maar de dokter gaf hem gifpillen waardoor die alleen maar achteruit ging. Joey heeft toen Samuel plek in de band verovert. En laatst zijn dejongens ontwapent en later Samuel ook. Het filmpje is bewerkt en ingeleverd door een man die was ingehuurd door Willem en zo is Samuel schuldig verklaart"

De politie schreef alles op en later werden de jongens ook nog verhoord. De politie ging in overleg.

Na een halfuur kwamen ze terug. "We gaan nu overleggen met de rechter en Samuel" we gingen met zijn alle naar de rechter. Samuel was er ook. Ik rende naar hem toe. Ik huilde het uit. "Het spijt me Sam dat ik je eerst niet geloofde" hij wreef met zijn hand over mijn rug. "Het geeft niet babe jij hebt me nu geholpen en daar ben ik blij mee! Maar we zijn er nog niet eerst kijken wat er gaat gebeuren" de jongens kwamen ook naar Samuel toen en gaven ook een knuffel. We gingen zitten en later kwamen Willem,Joey en de andere mannen die mee deden met Willem binnen. "Allemaal 10 jaar de gevangenis in!" Had de rechter uit gesproken. "Samuel Leijten is vrij" ik sprong een gat in de lucht en sloeg mijn armen om Samuel heen. De tranen gingen over mijn wangen. Ik zoende hem. "Ik hou van je" riep Samuel en trok me nog dichter tegen hem aan. Na de rechtszaak kwam het nieuws al gauw op tv. Met trots keken we alles terug op de tv bij mij thuis. Kaj,Dioni,Jai en Cassius waren er ook.

"Maar Sam dus je kan gewoon zingen binnenkort was het allemaal door die rot pillen? Vroeg Cassius. "Ja waarschijnlijk wel! Het is weer helemaal goed met me!" Riep Samuel blij. We waren allemaal heel blij en dronken en aten die avond gezellig. "Ik moet nu gaan want ik moet op tijd thuis zijn, doei boys en Manon" zei Jai en hij ging weg. Even later gingen de andere 3 ook weg.

"Zo wat gaan wij doen?" Vroeg ik nieuwsgierig  aan Samuel. "Dit" en hij zoende me. Ik ging op de bank liggen en hij kwam boven mij hangen. Hij zoende mij weer. Mijn handen ging om zijn nek. Zijn handen gingen onder mijn shirt. Hij trok het uit. Hij streelde mijn lichaam. Ik trok zijn shirt ook uit. Ik zag zijn perfecte sixpack. Ik liet mijn handen er over heen gaan. Hij tilde mij op en hij liep met mij de trap op.

(Hier gaat het veder dan zoenen als je dit wil overslaan lees dan volgend hoofdstuk)

Hij legde mij op bed Neee en vroeg. "Wil je dit?" "Ja" beantwoorde ik hem en pakte wen zilver foliootje uit mijn la. Samuel knoopte mijn broek los en deed die naar beneden. Zijn broek deed hij ook uit. Hij maakte mijn bh los en trok die uit. Het voelde veilig bij Samuel. Samuel trok zijn boxer uit en deed de condoom om. Mijn onderbroek ging ook naar beneden. Langzaam begon het. Het deed eerst wel zeer. "Auw" zei zacht en beet op me lip. "Rustig word beter" fluisterde Samuel. Hij verhoogde het tempo. Ik ontspande me en langzaam kwam Samuel met zijn lippen bij de mijne. Hij zoende me terwijl hij bezig was. Ik kreunde tegen zijn lippen aan. "Manon" kreunde hij. Het voelde zo goed. Ik kreunde steeds harder. "Goedzo babe" hijgde hij. Hij verhoogde het tempo. Na een tijdje kwam hij naast mij liggen. "Je bent perfect" fluisterde ik en we vielen in slaap.

OMG ik heb 3k thanks!!!!!😻 het einde komt in zicht maar blijf stemmen! Xxx

Love or Life ft Samuel LeijtenWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu