Hoofdstuk 56

244 8 0
                                    

Cassius:

Samuel en Joey stonden tegen over elkaar in ene dansen en zing battle. Hij had nog zo belooft het niet te doen! Maar ja veel konden we niet doen want Samuel liet zich gaan. Hij maakte een rol met zijn lichaam over de grond maar stortte toen in elkaar. Hij sloot zijn ogen. Kaj liep nara hem toe en duwde iedereen aan de kant. We knielde naast ehm neer met zijn vieren "Sam !" Riep ik. Hij gaf geen antwoord. Kaj stond op en gaf Joey een duw. "Is dit wat je wou!" Al snel belde iemand 112 en werd Sam afgevoerd. "Je bent echt een mongool! Door jou stomme battle ligt Sam in het ziekenhuis!" Zei Jai en gaf hem een duw. "Ohw dus nu is heemkundige fout? Laat me niet lachen! Jullie moeten hem is duidelijk maken dat B-Brave over is voor hem!" Zei hij boos. Ik was er klaar mee! Ik ging samen met Kaj,Jai en Dioni naar het ziekenhuis. Aangekomen informeerde de dokters waar Samuel lag en dat we rustig moesten doen. Samuel lag daar in een ziekenhuis bed aangesloten aan van alles. Het was verschrikkelijk om te zien. Er kwam een dokter aan en vertelde ons. "Samuel is te ver gegaan zijn longen zijn er ernstig aan toe. Hij is veel zuurstof verloren, hierdoor is zijn luchtpijp afgesloten en zijn stembanden aan getast. Hij moet verlopig hier blijven" "maar komt het weer goed?" Vroeg ik voorzichtig. "Dat weten we hellaas niet jongen" en hij liep weg.

Ik besloot Manon maar even te bellen. Ze moest hier van weten.

"Hee met Manon"

"Hee Manon met Cassius"

"Hee Cass wat is er?"

"Het gaat niet zo goed met Sam.."

"Wat is er dan?..."

Ik hoorde een trilling in haar stem.

"Hij deed een dans/zing battle tegen Joey en is toen flauwgevallen, hij kreeg geen adem meer en ligt nu in het ziekenhuis.."

"Wat! Ik kom er meteen aan!"

Na 10 minuten kwam Manon naar binnen rennen.

Manon:

Ik zag Samuel liggen in het ziekenhuis bed met Jai, Cassius,Dioni en Kaj erom heen. Ik gaf ze allemaal een knuffel. Langzaam liep ik naar Sam. Een traan liep over mijn wang. Ik pakte zijn hand en wreef erover heen. "Sam.." Zei ik zacht en ging naast hem zitten. "Samuel moet voorlopig in het ziekenhuis blijven hij heeft te kort aan zuurstof" zei Kaj zacht. "Komt het wel weer goed..." Vroeg ik voorzichtig. "Dat weten we niet.." Zei Jai. "We laten je wel even alleen met Sam" zei Dioni en hij liep weg met de jongens. Ik keek naar Sam. Ik wreef over zijn wang. "Sam je mag niet weg gaan je moet bij mij blijven. Wat ben je ook een klootzak!" Zei ik door mijn tranen heen. "Je bent zo dom geweest Sam!" "Maar ik hou van je Sam..." Zijn ogen waren gesloten en hij bewoog niet.

Love or Life ft Samuel LeijtenWhere stories live. Discover now