Hoofdstuk 54

234 8 0
                                    

Dioni:

Ik was zo blij! Samuel was er gewoon weer bij! Nou een soort van want hij kon natuurlijk niet altijd gaan zingen. Hij moest natuurlijk op zijn gezondheid letten. Nu zaten we met zijn alle naar de tv te kijken. Vanavond weer een optreden. En Joey zat ook bij ons natuurlijk. Mark was heel boos over Samuel en wist niet dat Samuel weer mee deed vanavond maar we moesten Joey toch in de groep houden en aardig blijven. Ik word gek van die gast! Samuel zou zo komen. We hadden de tv aan gezet op RTL Boulevard. Opeens zag ik Samuel op tv. "Jongens dat ik Samuel!" Joey wilde al weer weg drukken maar ik gaf hem een duw en liet het aan. "Samuel Leijten was Woensdagavond weer te zien bij b-brave. Is hij terug? Zal Joey zijn plaats moeten vergeten voor Samuel?" Samuel kwam op dat moment binnen gelopen. "Sam kijk snel op tv!" Riep Jai en wees naar de tv. "Samuel je bent op tv!" Riep ik. Samuel ging zitten en samen luisterde weg. "Ja dat klopt Samuel was gister te zien maar betekent dit dat hij door zal gaan?" Toen het was afgelopen begon Joey te zeuren. "Samuel wat doe je eigelijk hier?" "Ik ben hier voor B-Brave" zei Samuel en stond op en ging voor hem staan. "jij hoort niet in B-brave" en Joey stond ook op. "Ohw ja jij moet opflikkeren met je rotkop!" Riep Samuel en wilde hem aanvallen. Maar ik hield hem tegen. "Sam fff dimmen" zei Kaj en hield Samuel ook vast. "Wacht maar Joey ik ga je zo afmaken!" Schreeuwde Samuel. "Ohw zegt Leijten dat wat dacht je van een dans en zing battle!" Zei Joey en keek hem uitdagend aan. "Is goed!" En ik trok Samuel met de andere mee naar buiten. "Sam wat doe je nou! Je kan niet gaan zingen en dansen !" Riep ik boos. "Sam dat is te gevaarlijk zo gebeurt er nog iets met je!" Zei Cassius ook nog.

"Jongens het komt heus wel goed. Ik moet het bewijzen aan iedereen dat ik het kan!" "Ik vind het toch geen goed idee Sam!" Zei ik. Ik zag dat Sam twijfelde mara toch zijn hoofd schudden "ik doe het niet.."

Samuel:

Natuurlijk ga het wel doen! Aankomend weekend is dat feest van Kaj en dan ga ik het doen! De jongens hoeven dit natuurlijk niet te weten. Maar iedereen zal trots op mij zijn!

Love or Life ft Samuel LeijtenDonde viven las historias. Descúbrelo ahora