Hoofdstuk 71

359 13 5
                                    


Samuel:

"Nog even door gaan! Kom op goed zo! Jaaa de baby is er hoor!" Riep de zuster. Het was gekkenhuis Manon was aan het bevallen. De baby werd schoongemaakt en Manon zuchtte diep. Het was een zware bevalling geweest. Ik pakte haar hand. "Goed gedaan schatje" zei ik zacht en gaf haar een kusje. Even later kregen we de baby in onze armen. Het was een meisje en ze was zo schattig. De zusters vertrokken en Manon en ik bleven alleen achter met de baby. De baby had donkere bruine ogen en blond haar. "Ze lijkt zoveel op Jennifer" zei ik zachtjes. Manon knikte. "Ik vind Nour een mooie naam en dan Nour Jennifer Leijten" zei Manon en keek me met een glimlach aan. "Ja vind ik ook" en ik gaf Manon een zoen en heel voorzichtig Nour ook"

Manon moest nog een nachtje blijven maar mocht de volgende dag naar huis. We hadden al allemaal kleertjes gekocht en ik had de kamer al gedaan. Manon zou zo thuis komen en dan was de verrassing dat de babykamer af was. Want hiervoor wiste we niet welke kleur de kamer moest omdat we niet wisten of het een meisje of een jongen werd. Ik had de slaapkamer mooi roze geverft en de kledingkast en alle andere spulletjes er in gezet. Ik zat nu te wachten op Manon totdat ze tuis kwam. Na een uurtje hoorde ik de bel. Ik zag Manon staan met onze dochter in haar armen. "Schatjes" riep ik en gaf hunnen kusje. We liepen naar binnen. "Kom eens mee naar boven" zei ik en verbaasd volgde Manon mij. We kwamen in de slaapkamer en Manon zei enthousiast "wat mooi Sam heb jij dit gemaakt! Prachtig!" En ze gaf me een kusje. "Kijk Nour dit is je kamertje" zei Manon zachtjes. Ik was zo gelukkig ik had nu gewoon een eigen gezinnetje! Later die dag kwamen Cassius,Jai,Dioni en Kaj ook nog langs. Ze vonden Nour allemaal heel prachtig. De andere kinderen vonden haar ook leuk.

8 jaar later:

Vandaag waren we bij een gekomen om koffie te drinken. Kaj,Jai,Dioni en Cassius waren er. Met Sterre,Zoë, Amber en onze Nour. Alle vier houden ze erg van zingen. Ze waren dikke vriendinnen geworden! Ze waren altijd wel aan zingen. En ze konden het ook goed! Ze zaten ook alle vier op zangles. En allemaal houden ze het van hun vader haha. Tevreden keken we naar de 4 dansende en zingend meisjes. "Ooit worden ze net zoals ons" zei ik tevreden.

Jaaa het boek is afgelopen! Hellaas.... Maar ik laat hem gewoon op mijn account staan❤️ als je het leuk vond reageer dan ffff❤️ ik ga gewoon veder met All of me en een heel nieuw boek na de herfstvakantie❤️ bedankt voor het lezen en het stemmen! Kisses. Zeg als ik miss een vervolg moet maken.

Love or Life ft Samuel LeijtenWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu