Hoofdstuk 61

209 6 0
                                    

Jai:

"Waar ken je hem van!" Zei ik boos. Ik duwde hem tegen de muur aan. "Hij is mijn vader..." Ik keek hem met grote ogen aan. "Dus je bent gewoon familie van Tessa!" "Welke tessa?..." Vroeg hij verbaasd. "Willem is de vader van Tessa!" Dus dan word ik ook familie van jou! "Wacht is het die ene Tessa... Donker haar ,donkere ogen...?" Hij keek me twijfelend aan. "Jaa...." Zei ik en ik duwde hem harder tegen de muur. "Heb jij Tessa verkracht!" Riep ik boos. "Ja... Maar ik kon het niet helpen!" Zei hij angstig.

Dioni:

Jai had Joey heel hard tegen de muur gedrukt. "Jai wat doe je!" En ik wilde hem weg halen van Joey. "Hij heet Tessa verkracht!" "Wat!" Riep ik maar ik haalde Jai weg samen met Kaj en Cassius. Jai was wat rustiger. "Joey heb je Tessa verkracht!" Riepen we. "Ja maar het moest van me vader! Hij zal me pijn doen!" Schreeuwde hij. "Dus je bent gedwongen..." Vroeg ik wat rustiger. "Ja.." En hij keek naar de grond. "Heb je mee gedaan aan het proces met dat Tessa en Jennifer mee weren genomen?.." "Ja het moest allemaal... Ik moest eigelijk Jennifer pijn doen maar ze was gered door jullie" nu zag ik de hele andere kant van Joey. Hij was aardiger maar ook verdrietig. "Maar met Samuel .... zat jij hier achter?" "Jep ik moest het allemaal van me vader om in de band te komen nadat hij Samuel had gesneden... Eigelijk was de bedoeling dat Samuel nu dood was..." "Maar Joey werd je gedwongen?..."vroeg ik weer. "Ja nog al... Ik moest van alles en nog wat doen"

Nu had ik het te doen met Joey. "Het spijt me jongens..." Zei hij zacht. "Het is oke maar door dit is Samuel in levensgevaar" zei Jai. "We moeten hopen dat het goed komt boys" zei Kaj en we knikte.

Joey:

Na het repeteren nodigde ik Jai,Cassius,Dioni en Kaj uit om neem naar Starbucks te gaan. Ze gingen mee en we waren nu onderweg. Er kwam een zwarte auto aan gereden. Hij stopte en wij ook. "Instappen" zei de chauffeur ik wist natuurlijk waar dit over ging. "Waarom?" Vroeg Cassius verbaasd. "Stap nou maar in!" Riep ik boos. Maar de jongens wilde door lopen. Toen kwamen er 2 mannen uit de auto. Ze werkte voor mijn vader. Ze duwde ze in de bus en we reden weg. Het ging volgens plan. "Alleen die Samuel nog en dan komt het helemaal goed." Grinnikte me vader.

Love or Life ft Samuel LeijtenWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu