Hoofdstuk 14

38 18 4
                                    

Jordy's p.o.v.

"Jordy!" Ik sta op de gang in mijn - nee ons - flatgebouw. Een dronken April staat voor me te wiebelen op haar benen. "Wat ben je mooi." De woorden komen langzaam uit haar mond, alsof ze het uitspuugt. Een geur van alcohol zwermt om haar heen.

"Ben je dronken?" Een brede grijns verschijnt er op mijn gezicht.

"Misschien, misschien ook niet" Ze slaat haar armen om mijn nek heen en leunt met haar hoofd naar achteren. "Waarom is de wereld op de kop?" Langzaam tilt ze haar hoofd weer omhoog. "O, toch niet!"

"Oh god," zucht ik. Ik moet eerlijk bekennen dat ik het heerlijk vind om April een keer dronken te zien, aan de andere kant heb ik liever dat ze nuchter is.

"God? Wie is dat?"

"Kom, we gaan even naar binnen." Ik trek April mee naar binnen mijn appartement in.

Ze loopt regelrecht naar mijn nieuwe bank en ploft neer alsof ze hier al jaren woont.

Zuchtend loop ik haar achterna en ga op het uiteinde van de bank zitten. Geamuseerd kijk ik haar aan. Ze speelt met de knoop van het kussen.

"Waarom zit je zover weg?" Aprils lichaam beweegt langzaam naar voren mijn kant op. Ze slaat haar voor haar mond. "Ben je in Amerika?" Ze gaat iets verder rechtop zitten. "Waarom heb je de Amerikaanse vlag in je handen? Ben je soms Amerikaan? Jij liegbeest!"

Ik rol met mijn ogen en kijk naar de theedoek die ik in mijn handen heb. Ik was druk bezig met de afwas toen ik ineens een dronken April door de gang hoorde schreeuwen. "April, dit is een theedoek. Geen Amerikaanse vlag en ik ben geen Amerikaan."

"O," zegt ze, niet begrijpend. "Misschien ben ik dan wel een Amerikaan! I like pigs. Dogs look up to us. Cats look down on us. Pigs treat us as equals." Ze zet een lage stem op en kijkt me lachend aan.

"April," zucht ik. "Churchill is geen Amerikaan, maar een Engelsman."

"Hmm." Ze bijt op haar onderlip, wat ze altijd doet als ze ergens hard over nadenkt. Oh God, die onderlip. Ik wou dat ik haar hier en nu kon vastpakken, haar mee naar bed kon nemen, elk deel van haar lichaam kon aanraken, haar zachte liepen, haar mooie haren...

"Misschien ben ik dan ook wel Engels. Personally I'm always ready to learn, although I do not always like being taught." Lachend met haar kraal oogjes kijkt ze me aan.

Ik lach om Aprils gezicht, haar gezichtsuitdrukking is veranderd, ze kijkt boos voor zich uit, haar wenkbrauwen zijn bij elkaar getrokken.

"Wil je me niet uitlachen, alsjeblieft? Dit is mijn mannelijke gezicht."

Mijn lach wordt nog harder en ik pak haar gezicht vast. "Laat dat mannelijke gezicht maar aan mij over."

"Dat lijkt me vrij logisch, aangezien jij de man bent."

Lachend schud ik mijn hoofd. Haar gezicht zit nog altijd geplet tussen mijn handen. Een kleine glimlach staat op haar ontzettend mooie gezicht. Ik wou dat ik deze glimlach voor altijd kon zien, de hele dag lang. Haar altijd mocht aanraken en zoenen.

"Kus me."

Ik schrik op uit mijn verleidelijke gedachtes en kijk haar aan met opgetrokken wenkbrauwen. "Wat?"

"Kus me," herhaalt ze.

"Je bent dronken."

"Daarom juist. Kus me en neem me mee naar je slaapkamer."

"April, dat kan ik niet doen," stamel ik. "Je bent dronken," herhaal ik voor de tweede keer. "Als je morgen wakker wordt, haat je me voor altijd."

Ze haalt haar gezicht uit mijn handen en ploft neer op de bank. "Neem je dan nooit een keer risico?" Met een verleidelijke blik kijkt ze me aan. "Toe, Jordy, alsjeblieft," smeekt ze. "Ik weet hoe graag je dit aan wilt raken." Ze gaat met haar handen over haar hele lichaam.

All BLACKWhere stories live. Discover now