OmA 🔴11

8.8K 620 63
                                    

mm:Adaşım :D anlamadınız mı? peki...Kısaca İrem.*maıa mıtchell*

mmdaki İrem yeni karakter ama merak etmeyin çabuk çıkacak.

Tatlilol aşkım rüya değil İnş demişti buradan selam gönderiyorum merak etmesin rüya değil:D

Seray sadece şizofren...

qandırdım zaaa :D tdgyrhtıyju

***

''Sanırım kurtulduk.'' dedim gülümseyerek. ''Evet kurtulduk.'' dedi gülümsememe karşılık vererek.

Ne mi olmuştu? İşte son anda polisler yetişmişti. Filmlerde olan klişeler varya heh onlardan işte.

Kaşlarımı çattım ve bir yumruk attım gözüne. ''Bi koycam boğulcan.'' diye söykeneim sinirle.

Gözünü tutarak; ''Koydun zaten!'' dediğinde ona belli etmeden kıkırdadım. ''Gerçekten çok güzel bir AVM'ye getirdin bizi artık sürekli buraya gelelim biz tamam mı? Tabii ki de buraya AVM'ye gitmek yerine merakımız yüzünden saçma salak bir depoya girmedik, 8 sokak koşup yakalanıp, bağlanıp, kafamıza silah dayanıp, sonrada polisler tarafından kurtulup, senin gözüne yumruk atmadım saçmalama!'' dedim sinirle soluyarak.

Derin bir nefes verdi ve omuzlarını düşürdü. ''Neden hiçbir şey olmamış gibi davranıyorsun?'' diye sordu mırıldanarak.

Omuzlarımı düşürdüm. Görmezden gelmemin bu kadar canını acıtacağını düşünmemiştim. Omuz silktim. ''Çünkü hiç bir şey olmadı.''

Sesini biraz yükseltip ''Hayır çok şey oldu!'' dediğinde anı çıkışıyla beraber irkildim ve sinirle soludum. ''Evet haklısın çok şey oldu! Sen bizi AVM'ye gideceğiz diye getirip bir depoya soktun ve 8 sok-'' elleriyle ağzımı kapattı. ''Tamam lan, yine başlama.'' evet sanırım gerçeklerle yüzleşme vakti gelmişti.

''Bu konu hakkında biraz düşünmek istiyorum Barış, lütfen.'' Anlayışla başını salladı ve gülümsedi. Sonra da eve doğru yürümeye başladık.

**

''Kızım bu ne sinemaya gideceğiz dedik, partiye değil! Sen nasıl kızsın? Kız mısın daha doğrusu?'' diye çıkıştı Cem Hazal'ın kıçında biten eteğine.

İyice sinirlenmiştim. Tam araya girecekken Barış girdi araya. ''Peki ya sen? Sen adam mısın bir kıza böyle laflar söylüyorsun?'' işte adam dediğin böyle olmalı... Korumacı olmalı, ama aynı zamanda gururu kırmamalı.

Forevah Barışaşkım...

Aşkım mı? Tamam biraz abarttım sanırım. Ben sizi üzmek için tabii ki de Barış benden hoşlanıyor avucunuzu yalarsınız okuyucu aşklarım demeyeceğim saçmalamayın!

Benim ne biçim iç sesim var yahu? En son Barış'ın benden hoşlanma ihtimali var dediğimde bu kadar çok gülmüştüm. Sonra hoşlandı falan işte...

''Barış gözün kaymış.'' dedim gözünü işaret ederek. ''Hangisi?'' diye sordu kaşlarını çatarak. ''Benim vurduğum.'' Vurduğum tarafın öbür tarafından vurdu ve gözü düzeldi. Demek ki çocuğa zamanında çok vurdular da çocuk düzeltmesini öğrenmiş. Ama demek ki o kadar sert vurmuşum ki çocuğun gözü uçmuş.

Şey..

Garip bir olay tabii.

''Seray sahi, versene telefonunu numaramı kaydedeyim belki lazım olur.'' deyip göz kırptı. Onu pis oramakomaburamako'cu. ''Lazım olmasından değil de maksat bulunsun.'' dedim ve telefonumu cebimden çıkarıp ona uzattım. Biraz sonra geri verdi. Bir bakayım ne diye kaydetmiş.

Yakuşuklu Prensim

Hmm düşündürücü...

''Bu ne lan? Neden böyle kaydettin kendini?'' Yarım ağız sırıttı. ''Çünkü öyleyim.''

''Egonun beden bulmuş hali!'' diye homurdanıp ismini değiştirdim.

Kıçımın kenarı

Şimdilik bu kalsın vol 1...

Sonra Cem istedi telefonumu ve ona verdim. Ama ilk önce yumruklarımızı ve dirseklerimizi tokuşturduk. Hayır yanlış anlamdınız, dirseklerimizi. Sonra yazdı ve telefonu bana verdi.

Mandalina Kabuğu

Şimdilik bu kalsın vol 2...

Cem kafasını ekranın içine soktu. ''Ne mandalina kabuğu mu?'' gözlerimi devirdim. ''Hazalaşkım'a çıkışmasaydın belki daha güzel bir isim koyabilirdim broo!'' dedim utana sıkıla başını eğdi ve o anda pişman olduğunu anladım, sonra Barış sordu ve ''Kıçımın kenarı.'' deyip yarım ağız sırıttım.

O sırada Hazal; ''Seray neden moralin bozuk gibi lan?'' sonra Barış'a gözlerini kısarak baktı. ''Yoksa şuradaki kişiliksiz kişilik senin gözünün önünde bir kızı 78 yerinden bıçaklayıp, kırmızı gelinlik giydirip, kıza su içirip, bayırdan mı saldı?'' tek kaşımı kaldırdım.

''Ulan hepsine tamam da niye su içirsin çocukcağız?'' kaşlarını kaldırdı. ''E işte öbür tarafa susuz gitmesin diye.'' omuzlarımı indirdim. Ve yavaş yavaş alkışlamaya başladım, aynı zamanda kafamı olumsuz anlamda sallıyordum. ''İspatın amına koydun Hazal.'' Özgüvenle kaldırdı kafasını.b''Biliydim böyle olcahnı'' Kafamı yeniden olumsuz anlamda salladım.

Cem ben ve Barış yavaş yavaş odayı terk ettik. Hazal arkamızdan ''Hey ne oluyor? Barış gel buraya seninle hesaplaşmamız gerek broo!'' dese de onu takmadan evi imha ettik...

Oh My Allah 🔴Where stories live. Discover now