🔴 Son Söz 🔴

2.4K 102 21
                                    

Sövmeyin pls. Kasımda teogum var.

Hakkınızı helal edin. İyi ve kötü yorumların hepsine teşekkürler.

Anlayın beni lütfen. Teog sınavım var ve öyle bir durumdayım ki akşam yemeği yemiyorum çoğu akşam. Beynim allak bullak oldu. Gecem gündüzüm belli değil.

Ayrıca ilhamda gelmiyordu. Yazacak bir sürü olay vardı daha ama tükendim işte yazamadım anlayın. Ama yeni kitabım S'onsuz Umutlar daha orjinal espriler ve olaykar barındırıyor içinde. Ona bakabilirsiniz. Genç kurgu. İçinde sıkça mizahta var.

Ayrıca bu kitap bitmedi. Açıp açıp okursunuz bunuda mı ben söyliyim dgkskfkskdk. Nys.

Bölümler düzenlenecek. Yeni yeni espriler ekleyip kitabı daha düzgün ve düzenli hale getireceğim İnşallah. Bu biraz zaman alabilir. Ayrıca S'onsuz Umutlar'ın bölümleri geç gelmiyor. OmA gibi değil yani. Yazdıkça yüklüyorum haberiniz olsun.

Son olarak okuyucuaşklarım yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler. Yorum yapan, beğenen, okuyan gözlerinize parmaklarınıza sağlık. Bir yanlışım olmuşsa affola. Ben her zaman buralardayım istediğiniz zaman msj atın kanka olak sgkafkkdk.

Hakkınızda başarılar. İnşallah gelecekte olmak istediğiniz yerde olursunuz. İnşallah bende teogdan yüksek puan alırım dgjsfkkfj.

Hakkınızı helal edin. Herşey için teşekkürler. Hepinizi çok seviyor S'onsuz Umutlar'a bekliyorum.

Hoşça kalın, okuyucuaşklarım..

Lessieyancy| İrem Pamukçı

Oh My Allah 🔴حيث تعيش القصص. اكتشف الآن