Da li si pročitao njenu knjigu?

16.5K 939 61
                                    

Crnokosa devojka je polako, žmirkajući, otvorila oči. Zasmetala joj je jarka svetlost.

Trebao joj je trenutak da se seti gde se nalazi, a onda se okrenula na drugu stranu očekujući da vidi lepog muškarca kraj sebe. Njegova strana kreveta bila je prazna. Automatski se namrštila sa neodobravanjem.

Lenjo je ustala, obavijajući skupocenu posteljinu oko svog nagog tela. Previše mamurna da bi normalno funkcionisala, sela je na ivicu kreveta, razmišljajući o prethodnoj noći. Bio je to najbolji seks koji je ikada doživela, a bila je skoro sasvim sigurna da je i on bio jako zagrejan za nju. Ipak, od njega nije bilo ni traga ni glasa.

- Možda je u kuhinji, možda nam sprema doručak. - ponadala se.

Ipak minut kasnije, stvari su joj bile razjašnjenje, kada je konačno primetila malu ceduljicu ispod ogromne čaše. Pored nje nalazile su se dve tablete. Zahvalno ih je progutala, ispijajući vodu. Prijala joj je.

Konačno je pročitala poruku, a želudac joj je potonuo. Nije ni sumnjala da je upravo ispala ogromna glupača, a nešto joj je govorilo da nije ni prva ni poslednja u njegovom nizu. Kako je samo bila naivna da uopšte pomisli da je ona ta koja ce konačno ukrotiti Zayna Malika. Ispala je tipično žensko.

Morala je da prizna da je bio jako uverljiv i izuzetno dobar glumac kada je uspeo toliko da je očara da je nije bilo briga što će mu upravo postati devojka za jednu noć. Nikada to sebi nije dozvolila, a imala je i gora pijanstva od ovog, što je samo govorilo u prilog tome koliko je on sam bio neodoljiv, šarmantan, slatkorečiv.

- Ako ništa drugo, bar mogu da kažem da sam doživela nešto senzualno. - tešila je sebe, ali uzaludno.

Biti iskorišćen, a onda odbačen poput obične igračke nije bio lep osećaj. Nije joj prijalo saznanje da je tako lako manipulisao njom, da joj je obećavao kule i gradove, a onda sve to srušio jednom bednom ceduljicom.

- Posluži se čime želiš iz kuhinje, a onda te moj vozač može odvesti gde god želiš. Nažalost, našem druženju je došao kraj. Hvala ti na divnoj noći . Neću to zaboraviti. Z. -

Čisto je sumnjala da će je pamtiti, štaviše, bila je sasvim sigurna da je već zaboravio na nju, ali šta je tu je. Nije imala izbora osim da se obuče, siđe dole i kaze vozaču svoju adresu. Osećala je kajanje i stid, ali joj je donekle i imponovalo što je u moru zgodnih, lepih devojaka ipak izabrao nju.

*

''Diži se!'', upao je u Luijevu spavaću sobu.

Strgao je jorgan sa kreveta, a onda sklonio crne zavese sa prozora, osvetljavajući prostranu sobu.

''Ugh, je l' si ti normalan?!'', mamurno je promrmljao njegov najbolji prijatelj, štiteći oči rukama, ''Šta da mi je neko bio ovde?!'', mrzovoljno je dodao.

''Pitao sam Pitera pre nego što sam došao gore. Rekao je da niko nije došao s tobom sinoć.'', nije mogao da sakrije iznenađenje i radoznalost u glasu.

Piter je bio vratar u Luijevoj zgradi i dobijao je dodatnu napojnicu samo da obaveštava Zejna da li je Lui imao društvo u stanu ili ne.

''Kriva je ona mala.'', nevoljno je rekao.

''Ona mala?'', pogledao ga je Zejn.

''Eleanor ili kako joj je ime. Ohladila me. Toliko da jedino što sam mogao da uradim je da sednem u auto i dovezem se kući. Nešto nije u redu sa sestrama Hejz, ozbiljno ti to kažem.'', rekao je ovo u polu šali, ali je istina bila da nijedan od njih dvojice nije naišao na ovoliko otpora u skorije vreme.

Naravno, dok su bili mlađi, stvari su bile drugačije. Ali otkada su postali bogati i uspešni, nikada zapravo nisu nailazili na previše opiranja ili odbijanja u krugovima u kojima su se kretali.

Lepotica i Milioner (Zayn Malik)Where stories live. Discover now