Nesto nedostaje, zar ne?

13.6K 597 96
                                    


Proslo je sest meseci od dana kada je Violet izjurila iz Zaynovog stana. Sest meseci u kojem nije ni videla, ni cula nesto o Zaynu Maliku.

Ponovo je bila spokojna, srecna, zivot joj se vratio na staro, osim jedne znatne pormene u njemu. Sada je imala nekog pored sebe - Nialla.

Ubrzo nakon njihove prve vecere, postalo je evidentno da su njih dvoje savrsen par. Niall je bio sve ono sto je Violet ikada zelela, a na njegovo prijatno iznenadjenje, shvatio je da je Violet ustvari bila zenska verzija njega samog.

Uzivali su zajedno, dani su im bili ispunjeni srecom, posetama muzeja, restorana, uzbudljivih izlazaka i intimnih veceri, provedenih u privatnosti njihovih domova. Bio je nezan, pazljiv prema njoj, potpuno otvoren i predan. Neprestano ju je iznenadjivao romanticnim gestovima, sve je cinio da ona bude srecna i zadovoljna.

I jeste bila. Konstantno je imala osecaj kao da joj je zivot, otkad je Niall usao u njega, jedna konstantna bajka. Sve je bilo onako kako je i precesto zamisljala, cak i vise od toga. Nije bilo sumnje u njenom srcu, da se polako, ali sigurno zaljubljivala u njega.

Ipak, koliko god da je uzivala sa plavokosim muskarcem, kako su meseci prolazili, sve cesce su misli pocele da joj lutaju nazad ka Zaynu ili preciznije receno ka onoj noci u kojoj ga je iskoristila i odvukla u krevet. Nije mogla da prestane da zamislja kakav je dozivljaj bio imati seks sa njim; kako je sve sevalo od strasti i pozude, kako je imala kontrolu nad njim, kako ju je on drzao, ljubio.

Od same pomisli na sve, postajalo joj je vruce. Nisu njene misli imale toliko veze sa njim samim, koliko sa cinjenicom da joj je, koliko god da joj je bilo lepo sa Niallom, nedostajala jedna velika stvar - strastven i uzbudljiv seksualni zivot.

Niall je bio romantican do same srzi, sto je podrazumevalo nezno, senzibilno vodjenje ljubavi. U pocetku joj je prijalo, bilo je lepo uzivati u neznosti, nakon svih losih stvari koje je dozivela. Uz to, bilo je lepo osecati kako je jedan muskarac toliko pazljiv i nezan prema jednoj zeni, ali joj je sve to ubrzo postalo monotono.

Nisu pomagale ni igrice tokom predigre, ni to sto je stalno na suptilne nacine pokusavala da mu stavi do znanja da bi ponekad volela da stvari budu i grublje, intenzivnije. Cak je odbijao da vode ljubav van spavace sobe, sto ju je izuzetno frustriralo, jer je to sto nije zeleo da konzumiraju seks van kuce mogla da razume, dok nije shvatala zasto jednostavno ne bi mogli da se pohvataju na kaucu u dnevnoj sobi, ili da vode ljubav na kuhinjskom pultu. Volela bi da su isprobali seks pored kamina ili pak da je mogla da ga zadovolji dok su uzivali u vreloj kupki.

Ipak, konstantno je podsecala sebe da su muskarci kao Niall retki. Znala je da ce se kajati ako ga bude pustila da ode, a to nije zelela. Koliko god da joj je falilo uzbudjenja u seksualnom zivotu, to nije bio razlog da ostavi ovako divnog coveka. Mogla je da podnese seksualnu frustriranost, iako je sve cesce pocela da razmislja o seksu sa Zaynom. Mrzela je to, ali nije mogla da izbaci scene iz glave.

Sest meseci je zivela u sreci, neznanju i blagostanju, a onda je jedna iznenadna vest, koja je potekla od njene sestre, promenila sve.

*

''Hej!'', Elle je upala u dnevnu sobu, gde je Violet ocenjivala testove svojih djaka.

''Kasnis.'', rekla joj je sestra, odlazuci gomilu papira na stocic i skidajuci naocare.

''Znam, izvini...'', spustila je kese sa narucenom hranom na sto, ''Ali...desilo se nesto.'', po sirokom osmehu, Vaj je znala da nije nista lose.

''Sta se desilo?'', pitala je, jer je znala da Eleanor to ocekuje od nje.

''Ovo.'', ispruzila je levu ruku, na kojoj se presijavao ogromni dijamanstski prsten, ''Lou me je zaprosio i rekla sam da!'', ponosno je ciknula.

Violet je bilo drago sto joj je sestra srecna, ali nije mogla da se ne zapita da nisu malo prenaglili.

Lepotica i Milioner (Zayn Malik)Where stories live. Discover now