Ostani.

12.9K 619 112
                                    


Bila je uzasno nervozna da upozna tog misterioznog Harry-a. Cula je toliko toga o njemu od Eleanor, ali se nikada nisu upoznali. Znala je jedino da je bio uspesan muzicar, kao i to da je bio izuzetno lep i zgodan. Elle joj je pokazala sliku, a ona sama nije mogla da nadje primedbu na samu Harry-evu pojavu.

Iako je prvobitno zelela da na vencanje dodje bez pratnje, kada je cula da Zayn dovodi svoju 'devojku', nije mogla da sakrije povredjenost. Zbog toga joj je sestra nabacila svog prijatelja, jer je smatrala da je Harry bio savrsen za Violet. Vaj je s druge strane pristala iz drugih razloga - nije zelela da bude jadnica bez pratioca i zelela je da Zayna napravi ljubomornim.

Sama je to bila, jer se nadala da ce, nakon svega sto se desavalo izmedju njih zadnjih meseci, doci sam. Zelela je da veceras bude to vece kada ce se nesto izmedju njih promeniti, ali je sada znala da igrama nije bilo kraja. Kada se radilo o njima, znala je da su imali dve opcije u buducnosti, od kojih joj se nijedna nije dopadala - ili ce vecno nastaviti da pokusavaju da nadmudre jedno drugo ili ce im prekipeti i odlucice da svako ode svojim putem. Ipak, znala je koju opciju bi izabrala.

Zayn joj se uvukao pod kozu, koliko god da je bio odbojan, toliko je bio i opojan.

Ono sto Violet nije znala, bilo je to da su Louis i Eleanor namerno davali Zaynu lazne informacije o njoj i Harry-u, kako bi ga pravili ljubomornim. Koliko god da su se njih dvoje trudili da sakriju da nista nije pocelo da se razvija izmedju njih, sve vise i vise je postajalo ocigledno da ipak ima necega.

Problem je bio u tome sto niko od njih dvoje nije zelelo da popusti. Nije se znalo ko je tvrdoglaviji. Koliko je puta Violet samo pozelela da ostane kod Zayna, da zaspi u njegovom zagrljaju i da se ujutru probudi kraj njega, ali nije zelela sebi da dopusti to. Sve to bi dovelo do toga da se ona zaljubi u njega, a onda i da joj on slomi srce, jer je sa sigurnoscu znala da Zayn nije bio sposoban da je voli.

''Hej, je l' si mi kuma ili ne?'', Elle joj je prekinula tok misli.

''Izvini.'', blago je poskocila, gledajuci u sestrinom pravcu.

''Daj, pomozi mi da zakopcam vencanicu.'', okrenula joj je ledja.

''Izgledas predivno.'', morala je da spreci sebe da ne zaplace kada je ugledala Eleanorin odraz u ogledalu.

Bila je prelepa, u elegantnoj, romanticnoj vencanici, koja joj je bila pripijena uz telo. Kosa joj je bila uvijena u intrikantnu pundju, ukrasena malim, belim cveticima, dok joj je sminka bila romanticna i nezna. Zracila je od srece, zbog cega je bila jos lepsa.

''Nemoj sad da mi places.'', i sama je morala da se suzdrzi, ''Vidi kako smo lepe. Hoces li da mi se razmaze sminka?'', nasmesila se nezno.

''Mnogo sam srecna zbog tebe Ellie. Drago mi je da si konacno nasla savrsenog coveka, stvarno ste stvoreni jedno za drugo.'', zagrlila je sestru.

''I ti si nasla savrsenog coveka, samo neces to da priznas.'', rekla joj je Eleanor.

''Ne znam o cemu pricas.'', pravila se blesava.

Pre nego sto je stigla da joj odgovori, u prostoriju je usao njihov otac.

''Vreme je mila.'', rekao je sa sirokim osmehom na licu.

Devojke su se zakikotale, preplavljene emocijama, a onda krenule ka izlazu.

Napolju su vec cekale Eleanorine deveruse, kao i Liamovi prijatelji, u parovima poredjani u kolonu. Violet se blago zavrtelo kada je ugledala Zayna u crnom odelu, beloj kosulji, sa leptir masnom oko vrata. Bio je i vise nego izazovan, svakakve stvari su joj padale na pamet. Jedva se suzdrzavala da ne zadrhti, nije zelela da on oseti to.

Lepotica i Milioner (Zayn Malik)Where stories live. Discover now