Sta on trazi ovde?

12.6K 620 81
                                    


Uzurbano je pozvao asistentkinju, ne mareci za to sto je neradan dan i sto je jos uvek, po njujorskim standardima, bilo rano za budjenje.

Naravno, bilo je skoro podne, al' je on jako dobro znao da se Hilari ne budi pre tri. Vec ju je par puta ovako zvao i svaki put je spavala. Sada bi joj, za njeno dobro, bilo bolje da se javi.

''Halo?'', cuo je promukli, zenski glas.

''Treba mi adresa Violet Hayes.'', nije se ni trudio da bude uljudan.

''Gospodine Malik?'', devojcin glas se procistio.

''A ko drugi?'', kipeo je od besa, ''Nemam ceo dan Hilari, brzo mi posalji poruku. Nemoj da moram da zovem ponovo.'', zapretio je i spustio slusalicu pre nego sto je devojka uopste stigla da progovori.

Tapkao je po volanu, cekajuci da zacuje pistanje telefona koje ce ga obavestiti da je primio novu poruku. Pet minuta kasnije, stigla je. Ukucao je adresu u navigacioni uredjaj i poceo da vozi, brze nego sto je bilo dozvoljeno, ali ga nije bilo briga.

U glavi mu je samo bila jedna misao...slika kako davi glupacu; ubice je. Sta ona umislja? Platice mu, ovoga puta stvarno. Bilo mu je muka od nje, nece ga ona vuci za nos, to je zasigurno. Naucice je pameti jednom za sva vremena. Trebala je da pazi kada je odlucila da pravi budalu od Zayna Malika.

Kurva glupa, to je sve sto je bila. Bezvredna prostakusa.

Nakon nekih dvadeset minuta, konacno se zaustavio ispred male kuce. Podsmehnuo joj se. Cak je i bedno zivela.

Izjurio je iz auta, stegnutih pesnica, jureci ka ulaznim vratima. Lupao je nekontrolisano, ali ga nije bilo briga da li ce ga komsije cudno posmatrati ili ne. Sada je samo bio fokusiran na osvetu.

''Ti kucko!'', uhvatio ju je za ramena kada je otvorila vrata, gurajuci je unutra.

''Sta to radis?!'', povikala je Violet zgranuto. Srce samo sto joj nije prepuklo od soka, pretrnula je od straha posmatrajuci muskarca pred sobom. Nije licio na coveka, vec na monstruma, ludog pogleda, punog besa, ''Povredjujes me!'', zakukala je.

''Tek ces videti sta je bol.'', zario je prste dublje u njeno rame, ''Sta mislis ko si ti?! Ubicu te!'', lupio joj je samar. Violet je od bola zakolutala ocima, ali se nije osvestila. Bol je postajao nepodnosljiv, ''Mislis da ces mene nauciti pameti?! Mene?!'', ludacki se nasmejao, a ondaj krenuo rukama prema njenom vratu, ''Volis da se igras? Hajde da se igramo.'', poceo je da je davi.

Violet nije mogla da se oslobodi njegovog stiska, bio je previse jak. Nije mogla da mrdne, da vristi, bila je nemocna, a on je bio lud.

Nije ocekivala da ce se ovo dogoditi, nije znala da ce prelaskom granice osuditi sebe na smrt, jer nije bilo sumnje - on ce je ubiti.

''Pusti je!'', zacula je glas i njegov izrazeni irski akcenat.

Tracak nade joj se javio u grudima. Pojavio se njen spasilac.

Niall se zatrcao ka Zaynu, sklanjajuci ga sa Violet. Lupili su o zid, slamajuci ramove okacene na njemu. Pali su na pod, rvajuci se. Niall je bio na Zaynu, udarajuci ga pesnicama. Zayn je uspeo da se odbrani, ali nedovoljno brzo, Niall mu je raskrvario nos i raspukao usnu u samo dva jaka udarca.

Iznenadila ga je Horanova snaga. Prosli put kada su se pobili, pobedio je, jer Irac nije bio ni upola snazan kao on. Sada je bilo drugacije, bilo je jasno da je vezbao.

Ipak, Zayn ga se nije bojao. Stavise, ubice Boga u njemu, a zatim ce nastaviti tamo gde je stao sa onom glupacom Violet. Podigao se na noge, dizuci ruke u odbrambeni polozaj. Niall je ucinio isto. Par trenutaka su se kretali u kruznom toku, a onda je Zayn u naletu besa nasrnuo na Nialla. Tu je pogresio, plavusan se izmakao, pustajuci Zayna da se zakuca u zid. Onda ga je dohvatio za majicu, okrecuci ga i udarajuci ga pravo u bradu.

Lepotica i Milioner (Zayn Malik)Where stories live. Discover now