Par reci za kraj

10.4K 438 48
                                    

Prvo sto je prvo, zelim da svakom ko je procitao ovu pricu ili ko ce je tek procitati, kazem jedno veliko, debelo HVALA!

Kao i sa svakom pricom koju pocnem da pisem ovde, nikada nemam velika ocekivanja. Ipak, iz meni i dalje neshvatljivog razloga, vi ste nesto videli u ovoj prici i ovim likovima.

Ne znam sta vas je privuklo, ali hvala vam do neba i nazad sto se odlucili da se upustite u ovu avanturu zajedno sa mnom.

Nekako mi je uvek pomalo nerealno da neko smatra moje pisanje dobrim ili kada dobijam predivne komentare koji me ostave bez teksta i sa velikim osmehom na licu.

Ne smatram da sam zasluzila ovu vasu paznju, jer postoje toliko talentovanijih i boljih pisaca, ali nista manje nisam zahvalna sto svi vi vidite nesto u meni i mom pisanju, sto ja ocigledno ne mogu.

Bila sam toliko uzbudjena da pisem ovu pricu, jer sam ideju dobila jednog jutra, samo sto sam se probudila. Sanjala sam nesto i iz toga izmislila sve ostalo. Nisam se posteno rasanila, ali morala sam istog trena da dohvatim svesku koja mi uvek stoji pored kreveta i ispisem sve sto mi je palo na pamet.

Takva iznenadna ideja desila mi se samo jos jedanput, kada sam dobila inspiraciju da napisem prolog za SNZ i nekako sam osecala neku drugaciju dozu uzbudjenja. Nije to bilo ono uobicajena sreca koju osetim svaki put kada zavrsim jednu, a zapocnem drugu pricu, a sada vidim da mozda ima veze sa nacinom na koji su mi ideje pale na pamet.

Ipak, najvise sam bila uzbudjena u stvaranju samih likova. Da, mozda jesam koristila Zayna Malika kao inspiraciju, ali cinjenica da se radnja odvija u alternativnom univerzumu i da nema veze sa njegovom karijerom ili zivotom, omogucila mi je da stvorim nesto potpuno svoje, iako znam da se neki ne bi slozili sa tim.

Jedva sam cekala da stvorim taj kontrast izmedju njega i Vaj. Na prvi pogled suste suprotnosti, samo da bi se tokom price otkrilo da njih dvoje mozda uopste nisu toliko razliciti. Obozavam da dajem malo dimenzije svojim likovima, jer iako obozavam da izmisljam sve i svasta, da ponekad preterujem sa romantikom, volim da unosim i dozu realnosti, a svi znamo da niko nije samo dobar ili samo los i da svi mi imamo i svoje vrline i svoje mane.

Iskreno, mnogo sam uzivala u pisanju njihove price. Ponosna sam na sebe sto nisam dozvolila da oni ostanu isti tokom citave radnja, vec sto sam stvorila prostora da mrzite/ volite oboje u odredjenim delovima.

Jos vise od svega, mnogo sam srecna sto sam konacno odlucila da napravim jedan jak zenski lik. Obozavam da pisem o jakim zenama, ali je Violet umnogome drugacija od svih ostalih likova u mojim pricama i mislim da ste i vi to primetili.

Ne znam da li ce ovo imati smisla, ali moj cilj je bio da napisem pricu koja je suprotna od onoga sto sam mnogo puta citala - jak muskarac koji se igra sa neznom devojkom. Zelela sam da obrnem uloge, ali isto nisam zelela ni da Zayn bude slabic. Zelela sam da budu ravnopravni, jer smatram da je to unelo neko uzbudjenje u citavu pricu.

Isto, prica je trebala da bude zavrsena na delu gde je on otkrio da imaju sina, ali sam zbog vas nastavila dalje. Zelim da vam se zahvalim na tome. Hvala vam sto ste me pogurali da nastavim, jer je prica ispala jos bolja nego sto sam ikada zamisljala. To je vasa zasluga!

Izvinite, ako sam udavila, ali zelela sam ovo da napisem.

Nemate pojma koliko ste me puta izvukli iz teskih situacija, kada sam bila smorena, tuzna, bez inspiracije ili motivacije za zivotom, vi ste uvek bili tu da me svojim komentarima i podrskom podignete. Iako je sve to mozda bilo nesvesno, opet je znacilo i vise nego sto mozete da zamislite.

Hvala vam sto ste me trpeli tokom mojih histericnih napada, mojih trabunjanja i mojih brzopletih reakcija.

Hvala vam sto ste me branili kada su me napadali

Neizmerno sam vam zahvalna na svemu, mislim da sam to napisala mali milion puta, ali stvarno jeste tako, jer da nije vas, ja ne bih imala ovoliko uspeha.

Nedostajacete mi punoooo! Hvala vam sto ste mi toliko ulepsali zivot za ovih par meseci! Uvek cu ceniti sve, verujte u to!

Sada je vreme za neke nove avanture, likove i price. Nadam se da ce bar neki od vas ostati i krenuti na neka nova putovanja sa mnom!

Vreme je da, nakon par dana odlaganja, konacno prebacim ovu pricu na COMPLETE.

Jos jednom HVALA! Hvala uvek i zauvek - vasa Tijana

Lepotica i Milioner (Zayn Malik)Where stories live. Discover now