Da li ste stvarno mislili da cu da biram?

12.3K 582 48
                                    


Nije ocekivao da ce ga Niall napasti, tako da je bio potpuno nespreman kada je visoki Irac pojurio ka njemu, udarajuci ga posred nosa. Udarac mu je zamutio vid i bio je sasvim siguran da mu je nos slomljen, ali mu je trenutni nalet adrenalina otupeo osecaj za bol.

Zbog toga je uspeo da blokira sledeci udarac koji je bio upucen u pravcu njegovog stomaka. Umesto toga, okrenuo se u stranu, udarajuci Horana pravo u rebra. Uspeo je da mu uputi tri udarca, pre nego sto je Niall stigao da se odbrani, a onda je uzvratio, udarajuci Zayna u bradu.

Zayn je ispustio rezeci zvuk, gurajuci Nialla sa stepenica. Ovaj se sapleo, padajuci na ledja, sto je Zayn iskoristio, sedajuci na njega, neodredjeno udarajuci u pravcu njegovog lica. Iako se Niall svojski stitio, Zayn je ipak uspeo da ga udari u lice, raskrvavljujuci mu usnu.

''Dosta!'', oba muskarca su se zaustavila na zvuk njenog glasa, ''Skloni se sa njega!'', vristala je, trceci ka njima.

Odgurnula je Zayna na travu, pomazuci Niallu da ustane. Dok je njega, Zayn je primetio, gledala sa dozom gadjenja, Niallu je upucivala poglede pune brige i neznosti. Osetio je bes zbog toga, ali kao i uvek, nije hteo da prizna sebi da je u pitanju ljubomora. Ne, on je ljut jer ih je prekinula i to taman kada mu se pruzila prilika da posteno izmlati tu malu gnjidu.

Ustao je, gledajuci u njih sa dozom prezira, brisuci krvav nos rukavom. Sada se povreda polako hladila, pa je poceo da oseca bol. Nije bilo sumnje da bi trebalo da ide kod lekara, ali mu nos nije bio prioritet trenutno.

Dosao je ovde sa namerom da izgladi stvari sa Violet i nije mu padalo na pamet da dozvoli da mu jedan kepec upropasti sansu.

''Violet ja...'', zeleo je da se opravda.

''Postedi me.''. presekla ga je usred recenice, ''Na sta ovo lici?'', upitala je ljutito, gledajuci u obojicu.

Zaynu je palo na pamet kako bi vecina zena bile srecne da se dvoje muskaraca biju oko njih, ali je drzao jezik za zubima. Violet nije bila kao vecina, do sada je naucio da bi je takva izjava naljutila i verovatno uvredila. Dve stvari koje apsolutno nije zeleo.

''Sta trazite ovde?'', bilo je ocigledno da je bila isfrustrirana.

Definitivno nije imala vremena, ni volje, a ni snage za drame. Bilo joj je muka od svega. Proklinjala je dan kada je upoznala Zayna, zbog kojeg joj je citav zivot okrenut naopacke. Vise nije imala mira, jer cak i kada bi uspela da se vrati starom zivotu, on bi uvek pronalazio nacin da se vrati u isti.

''Dosao sam da popricam s tobom.'', Niall je promumlao, ne gledajuci u nju, vec o pod.

''I ja isto.'', dobacio je Zayn, samo sto je on, za razliku od Nialla, bio musko i nije se bojao da je pogleda u oci. Za razliku od nekih, nije se stideo svojih postupaka, a definitivno nije bio pickica da bi se plasio reakcije jedne zene.

''Sto se mene tice, mi nemamo o cemu da pricamo. Sve je receno.'', hladno je rekla Zaynu, ali ne i Niallu.

Nije mogla da ga podnose. Nakon svega sto joj je rekao, ima drskosti da dodje ovde i zahteva nesto od nje.

''Molim te nemoj da si takva.'', pokusao je da ostane smiren.

''Kakva to?'', sarkasticno je digla obrvu, ''Nemam sta da pricam s tobom, necu da se ponavljam Zayn.''

''Znaci to je to? Biras njega?'', ponasao se poput malog deteta.

Kako je predvidljiv - podsmehnula mu se u sebi.

''O Boze, sta je ovo? Spanska serija? Da li ste stvarno mislili da cu da biram?'', gledala ih je nasumicno, ''Ne biram nijednog.'', Niall ju je pogledao tuznim ocima, dok ju je Zayn gledao pogledom neverice, ''Shvatila sam da mi je najbolje kada sam sama, tako ce i da ostane.''

Lepotica i Milioner (Zayn Malik)Where stories live. Discover now