Gde ces?

11.5K 575 42
                                    


Probudilo ga je blago suskanje pokrivaca, a zatim i kretanje po sobi. Okrenuo se na drugu stranu, samo da bi zatekao praznu postelju na mestu gde je trebalo da lezi Violet.

Onako pospan krenuo je da gleda po sobi. Poprilicno se napalio kada ju je ugledao u podnozju kreveta, u donjem vesu, trazila je stvari. Zbunio se.

''Gde ces?'', pitao je pomalo drsko.

''Kuci.'', bilo je sve sto je rekla. Nije se cak ni okrenula da ga pogleda.

Znao je da je noc bila savrsena, cak i vise od toga, ali nije ocekivao da ce istog trena pozeleti da ode od njega. Mislio je da ce ostati, zeleo je to. Ocekivao je da ce zeleti da provede dan s njim u krevetu, bas kao sto je cesto pisala u svojoj knjizi, ali ovo ga je uhvatilo nespremnog - ponovo je ona bila ta koja odlazi nakon seksa.

Gledao ju je dok se oblacila, ne progovarajuci ni rec, jer je i dalje bio u nekoj vrsti soka. Nije mu se dopadalo to sto ga je donekle tretirala kao musku kurvu, mislio je da napreduju, da je uspeo da je uveri da on ne zeli samo seks sa njom, ali ocigledno nije bio u pravu.

''Da li si ti to planirala da se iskrades dok ja spavam?'', konacno je upitao, mrsteci se sa neodobravanjem.

''Planirala sam da ti ostavim poruku.'', slegnula je ramenima. Zvucala je poprilicno ravnodusno i to mu se, morao je da bude iskren, nije nimalo svidelo.

Ono sto nije mogao da vidi, bio je samozadovoljan osmeh koji je Violet imala na usnama, iako je govorila sa namernom hladnocom u glasu. Uzivala je u njegovoj reakciji na citavu situaciju, kao i u tome sto je konacno povratila kontrolu nad celom igrom. Morala je da prizna da je ovo bila izuzetno zadovoljavajuca osveta, iako nije bila ni blizu kraja. Tek je trebao da joj plati za sve.

''Da mi ostavis poruku?'', procedio je kroz zube.

''Daj Zayn...'', ustala je, konacno gledajuci u njega, ''Nemoj da se pravis da ti ne odgovara ova situacija. Oboje znamo da nisi tip za jutarnje mazenje u krevetu.'', namignula mu je sarkasticno, ''Uostalom, ne bismo zeleli da nas tvoja devojka zatekne zajedno, zar ne?'', podigla je obrvu, uzivajuci u njegovoj tisini, ''Tako sam i mislila. Bilo mi je lepo, ispraticu samu sebe.'', nasmesila se pobedonosno, izlazeci iz sobe, namerno vrckajuci zadnjicom kako bi ga jos vise izazvala.

Poludeo je kada je skapirao sta mu je upravo uradila, ali nije previse energije trosio na nerviranje, jer je sada on bio na potezu i vec je imao nesto u planu.

*

''Okrenite stranu 125, secate se gde smo stali.'', obratila se svom odeljenju, ''Ko zeli da nastavi?'', upitala je, ali je njeno predavanje prekinulo kucanje na vratima, ''Napred.'', rekla je, gledajuci zbunjeno u decka koji je nosio ogroman buket *crvenih ruza.

''Mislim da ste dobili pogresnu adresu.'', rekla je.

''Vi ste gospodjica Hayes?'', upitao je.

''Jesam.'', bila je sasvim zatecena i zbunjena, jer su za prvim deckom isla jos cetvorica i svi sa identicnim buketima crvenih ruza u rukama.

''Onda nismo pogresili. Gde zelite da stavimo cvece?''

''Ovaj...mozete ih ostaviti na mom stolu.'', rekla je, mucajuci.

Ostavili su vaze, a zatim otisli bez reci.

''Izgleda da imate obozavaoca.'', izjavio se Kolin, jedan od ucenika.

''Ovo je tako romanticno.'', dobacila je Sofija raznenzeno, propracena kikotom ostalih devojaka u razredu.

Violet je bila previse iznenadjenja samim cinom, da ih nije ni slusala. Ovo je bio prvi put da joj neko poklanja cvece. Iako je bila skoro sto posto sigurna od koga je, nije mogla da suzbije uzbudjenje sto se bas njoj dogodilo nesto ovako.

Lepotica i Milioner (Zayn Malik)Where stories live. Discover now