Ljubavi moja...

15K 707 201
                                    


Samo vas molim da pustite pesme na koje cete naici. Docarace vam sve, posebno ako i kod vas pada kisa!

--------------

Ljubavi moja,

Ako citas ovo, znaci da nisam pored tebe. Ne znam razlog naseg rastanka, da li se meni nesto dogodilo ili su nam se putevi jednostavno razisli, ali zelim da znas neke stvari. One koje ti, iz straha, nikada nisam rekao.

Ovo pismo ce ti biti dostavljeno, bez obzira da li si odlucila da me ne zelis pored sebe, bez obzira da li me ti mrzis ili sam ja otisao. Ne bih zaustavio da dospe u tvoje ruke, cak i kada bih mogao.

Pisem ti ovo dok iscekujem sutra. Dan kada ces se pojaviti na gali, pruzajuci nam jos jednu sansu ili dan kada ces zauvek za sobom ostaviti ono sto smo imali. Ne pitaj me zasto, osetio sam veliku zelju da ti napisem pismo, iako i sama znas da nikada nisam pomisljao da cu biti sposoban da uradim tako nesto. Ali, ti si zena koju neizmerno volim, ti si me nacinila boljim covekom i ti zasluzujes ovu romanticnu, osetljivu stranu mene. Ovu stranu koja nijedna nije uspela da vidi.

Otvorila si mi oci, lepotice moja. Moj crni svet poceo je da se boji onog dana kada si krocila u njega. Zaslepljen sopstvenim egom i skrivenim motivima, mozda tada nisam shvatao ko si ti – zena zbog koje cu goreti. Nikada nisam osetio tu vatru, a sada znam da je to ustvari sve vreme bila ljubav.

Ti, takva ponosna, tvrdoglava, pronicljiva. Inteligentna, zanosna i prelepa. Zena koja je toliko puta testirala moje strpljenje, koja me je na svakom koraku izazivala i ona koja mi se nije povinovala. Ne znam kada sam tacno pridobio neverovatno bice kakvo si ti, ali nikada nisam osetio vecu cast sto mi je neko kao ti poklonio svoje srce.

Dala si mi svoju krhku ljubav, onu koju sam ja slomio. Nikada me nesto nije bolelo toliko od trena kada sam video koliko sam te povredio. Siguran sam da cu se, bez obzira sta se u buducnosti dogodi s nama, zauvek kajati sto sam izneverio tvoje poverenje, sto sam nas razdvojio i upropastio jedinu stvar za koju bih umro. Zao mi je.

Onda, kada smo se kasnije sreli, upoznao sam jos jedan razlog zbog kojeg bih dobrovoljno dao svoj zivot.

Upoznao sam naseg sina, nase malo savrsenstvo. Cinjenica da je on bio plod nase ljubavi, samo me je jos vise osvestio. Charlie je bio jos jedna stvar za koju nikada nisam pomisljao da zelim, ali kada sam ga ugledao, onako malenog i predivnog, tog trena sam shvatio sta je u zivotu stvarno vazno.

Kako smo samo mogli da budemo srecni.

Nikada nisam bio voljen. Ne na nacin na koji si me ti volela. Nikada me nijedna nije ljubila onako kako si ti. Igrali smo igre, ali smo se kroz njih samo zblizavali, zaljubljivali. Znam da neces poricati to jer si i sama svesna svega.

Ne znam tacno kada je nase osvetoljubivo igranje preraslo u igru ljubavi, kada je seks iz koristi postao vodjenje iste, ali znam kakav je osecaj bio drzati te u svom narucju. Ljubiti te usne, iako sam vise voleo da gledam kako izgovaraju 'volim te'.

Secam se tvojih ociju, kako bi se zacaklile svaki put kada bi pogledale u moje. Nikada necu zaboraviti tvoj glas, a tek tvoj prelepi smeh. Isti onaj zbog kojeg bi mi srce svaki put zatreperilo. Znam...ko bi rekao da cu ja pisati ovakve reci, ali eto, zarazila si me svojom ljubavlju. Postao sam zavistan o tvoju lepotu i ne govorim samo o onoj fizickoj.

Eh draga moja, izgleda da sam i ja postao kao one mlakonje u tvojim pricama, samo sto je ovog puta to realnost, a ne moja losa gluma. Postao sam mlakonja i nikada mi nije bilo draze sto jesam. Izgleda da je moguce da se covek izmeni zbog osecanja.

Lepotica i Milioner (Zayn Malik)Where stories live. Discover now