~ 3 ~

665 23 3
                                    


Jorge pov

'Je denkt toch niet dat ik die koffers in mijn eentje ga uitpakken?!' zegt ze spelend boos met haar armen over elkaar.

'Jij hoeft ook niet te weten wat er in mijn koffer zit' zeg ik plagend. Voor ik het weet rent ze de kamer in en trekt de deur achter haar dicht en doet hem op slot. 'Doe de deur open!' schreeuw ik terwijl ik tegen de deur sla. Ik hoor dat ze mijn koffer open doet.

'Wat is hier aan de hand?' vraagt Cande, met een ruk draai ik me om.

'Tini heeft me buitengesloten' zeg ik met een boos gezicht.

'Laat mij maar' zegt ze en ze loopt naar onze kamer en klopt. 'Tini mag ik binnenkomen?' vraagt ze, ik hoor Tini naar de deur toe stampen en draait m van het slot. Als de deur opengaat ren ik naar binnen, ik pak Tini op en gooi haar op bed, meteen begin ik haar te kietelen.

'S-St-t-o-op J-jo-or-r-g-ge!!' schreeuwt ze terwijl mijn handen van haar buik probeert te halen. Dat laat ik niet toe, met 1 hand pak ik haar beide polsen vast en leg ze boven haar hoofd en dan kietel ik haar verder met mijn andere hand. 'S-S-st-st-t-to-o-o-p-p!' schreeuwt ze en wilt me gaan schoppen, na een paar keren proberen laat ze me vallen omdat ze mijn benen opzij schopt. Ik val boven op haar, ik stop met kietelen.

Tini POV

Ik schop zo vaak ik kan, ineens voel ik een gewicht op me vallen. Hij is gevallen boven op mij... Hij is gestopt met kietelen en kijkt me diep in mijn ogen aan. Ik probeer mijn lach in te houden wat moeilijk gaat, ik begin hem terug te kietelen. Hij begint te lachen waardoor ik hem nog erger begin te kietelen, maar hij begint me ook terug te kietelen Beide weten we niet van ophouden tot we elkaar een kopstoot geven en we grijpen allebei meteen naar ons hoofd.

'Auw!' roepen we in synchronie, waardoor we weer moeten lachen. Ik loop naar de keuken en haar 2 icepacks uit de vriezer, en geef er eentje aan Jorge, die hij meteen op zijn hoofd houd. Meteen volg ik zijn voorbeeld en houd de ijskoude zak tegen mijn voorhoofd.

We hebben de icepacks ongeveer een kwartier op ons hoofd gehouden en liggen nu op de bank tv te kijken. Er is niet veel bijzonders, omdat er op dit park ook veel buitenlandse zenders zijn. Pff..

'Tini?' vraagt Jorge na een tijdje, meteen kijk ik op en zijn hand vol met slagroom zit op mijn gezicht. Meteen kijk ik hem boos aan, en probeer het weg te halen, maar heb al gauw door dat ik het alleen maar erger maak. En ald je je afvraagt waar hij die slagroom vandaan heeft? Nou we hadden warme chocolademelk gamaakt, en de spuitbus staat op tafel, vandaar. Maar hier laat ik het niet bij zitten, hij krijgt nog wraak, let maar op!

Jorge POV

Dat gezicht van Tini, echt goud waard! Ik sta op en pak een washandje die ik voorzichtig een beetje nat maak. Ik loop snel weer naar Tini en haal met het washandje de kleverige massa van haar gezicht af. Als het eraf is geef ik haar een kusje op haar voorhoofd. We zijn maar vrienden, dus niets mis mee toch? Ik vind van niet. Maar Tini schrikt wel maar hersteld zich dan snel.

' Tini?' vraag ik nadat ik de slaapkamer inloop, waar ze op haar laptop zit. Ze kijkt me vragend aan. 'Ga je mee zwemmen?' Roep ik vrolijk waarna ze knikt. Ik glimlach naar haar en pak mijn koffer om hem vervolgens op bed te zetten. Ik zie haar lachen in mijn ooghoek. Ik kijk naar mijn koffer en zie dat ze hem heeft dichtgeknoopt met allemaal kleine slootjes. 'Jij denkt dat je hier mee wegkomt?!' zeg ik. Snel rent ze de kamer uit en het huisje uit, ik ren haar achter na en weet haar in te halen. Ik grijp haar bij haar middel. Ze staat meteen stil, ik til haar op en gooi haar over mijn schouder, ik ren het huisje weer in en gooi haar op bed, ik begin haar weer te kietelen.

'St-top!' gilt ze, even stop ik en laat haar uitpraten. Ze wilt aan praten maar moet hoesten. Meteen maak ik me zorgen en zet haar rechtop en klop zachtjes op haar rug. Snel gaat het hoesten over in lachen. Ik sta op en probeer boos te reageren maar in plaats daarvan moet ik ook keihard lachen.

'Laten we ons nu maar omkleden voor het zwembad' zegt ze nadat we zijn uitgelachen. 'De rest is al weg namelijk' zegt ze nadat de deur is dichtgevallen. Ik knik alleen maar en Tini haalt alle sloten van mijn koffer en ik open hem, ik pak de nodige spullen voor het zwembad en stop ze in een sporttas. Tini doet hetzelfde. Als we klaar zijn lopen we naar het zwembad. Daar aangekomen lopen we door de kleedkamers, omdat we onze zwemkleding toch al aan hebben en alleen een handdoek om hebben gedaan, en stoppen onze spullen in een kluisje. Ik gooi er 50 cent in, waar ik echt gek van wordt... En doe hem op slot. Tini wilt de sleutel van me overpakken om hem om haar eigen pols te doen maar ik heb hem al omgedaan en glimlach naar haar. 'Dankje' glimlacht ze naar me en loopt naar de douches, ze gaat eronder staan en loopt daarna naar het zwembad. Ik loop continue achter haar aan.

'Ik ga van de glijbaan, ga je mee?' vraag ik aan haar. Ze knikt betwijfelend. 'Als je niet wilt, hoeft het niet.' Ze kijkt bedenkelijk.

'Wat voor glijbaan is het eigenlijk?' vraagt ze. Ik lach.

'Het is een banden glijbaan, maar je kan ook met twee personen, dus zullen we samen gaan?' haar gezicht klaart meteen op als ik dat zeg.

'Ja graag'

Vertrouw op mij || Jortini Fanfiction Where stories live. Discover now