~ 18 ~

429 20 11
                                    

Tini POV

Ik open de deur en zie een gigantische... Inloopkast! Geweldig, ik heb altijd al een eigen inloopkast willen hebben. Ik geef mam en pap een knuffel en bedank ze duizend keer.

Ik plof op mijn nieuwe bed neer, nadat ik mijn koffer naar boven heb gesleept. Nu mijn tassen nog. Met een diepe zucht sta ik op en loop de deur uit richting de trap waar ik moet wachten omdat Fran net de trap op komt gelopen.

'Hier sis, ik heb je tassen meegenomen' zegt hij als hij de tassen op de grond zet, ik glimlach naar hem en pak de tassen op.

'Dankje Fran' zeg ik nog snel voor ik mijn kamer in ga, om mijn kast in te ruimen met alle nieuwe kleding die ik hem gekocht, here we go!

Als ik het laatste truitje heb neergelegd waar ik het wil hebben, pak ik een sweatpants met een topje en trek hem aan. Ik sprint de trap af en sluit mijn telefoon op de box aan. Mijn heupen bewegen op de muziek die de kamer vult. Ik hoor de voordeur dichtvallen en een moment later zie ik Jorge dansend de kamer inlopen, meteen barst ik in lachen uit en we beginnen rare bewegingen te maken met onze lichamen, tot ineens de muziek stopt. We kijken op en zien Fran grijnzend bij de box staan, met zijn telefoon op ons gericht. Meteen storm ik op hem af, ik moet zijn telefoon te pakken krijgen.

Jorge POV

Okay, Tini is weg. Zo stil mogelijk sluip ik naar mijn jas en haal haar kleine cadeautje eruit. Ze is tenslotte over 3 dagen jarig. En ik heb twee cadeautjes. 2 Meet & Greet kaartjes voor Justin Bieber, waar ze fan van is, en een ketting met haar naam erop. Het concert is pas over 7 maanden, maar dat maakt niet uit.

'Jorge!' Hoor ik iemand mijn naam roepen, vanaf boven de trap. Snel stop ik het cadeautje in de zak van mijn vest en trek een sprintje te trap op, wat best moeilijk is, omdat het een spiraaltrap is.

'Ja?' vraag ik als ik Mariana zie staan. Ze pakt mijn hand vast en trekt me mee hun slaapkamer in.

'Je moet even met Tini het huis uit, zodat we haar suprise party kunnen voorbereiden.' Legt ze me uit, ik knik als antwoord en kom meteen in actie. Zoekend naar Tini loop ik door het huis.

'Tini?' roep ik, en geen minuut later zie ik een hoofd achter haar deur te voorschijn komen, ik houd met moeite met lach in om het zicht wat ik nu zie. Tini's hoofd tussen de muur en de deur, met een knot die elk moment uit elkaar kan vallen.

'Jaa?' vraagt ze en kijkt me lachend aan, omdat ik er waarschijnlijk niet uit zie, met mijn lach inhoud gezicht.

'Ga je mee naar de stad?' begin ik. 'Ik heb een nieuwe oplader halen, en dan kunnen we daarna misschien even lunchen bij een leuk cafeetje' glimlach ik. Ze glundert en knikt.

'Ik ga me even omkleden en mijn haren doen.' En met die woorden loopt ze terug haar kamer in, ik volg haar en ga op haar opgemaakte bed zitten. Tini is zich in de badkamer aan het klaarmaken. 'JORGE?!' schreeuwt ze ineens, meteen zet ik het op sprinten en ren de badkamer in.

'Wat is er?' vraag ik als ik Tini huilend voor me zie staan.

'We zijn mijn make-up vergeten in het hotel' snikt ze, ik begin zacht te lachen waardoor ze me tegen mijn borstkas slaat.

'Jij hebt toch geen make-up nodig?' troost ik haar, ze begint lichtjes te blozen. 'Je hebt schmink nodig, anders zie je er nog niet uit' zeg ik op een sarcastische toon. Maar al snel begint ze me te slaan, waardoor ik nog harder moet lachen. 'Je weet dat dit een grapje is toch?' vraag ik haar. Ze schud haar hoofd. Ik ga op de rand van het bad zitten en pak haar handen vast. 'Je weet dat ik je mooi vind toch?' vraag ik haar, waarop ze haar schouders ophaalt. 'Je hebt geen make-up nodig. Maar als je het zo graag wilt hebben, dan gaan we dat halen' verzeker ik haar, waar ze meteen van begint te glunderen.

Tini POV

'Kom we gaan hierheen' zeg ik terwijl ik hem mee de Douglas in trek. 'Hier wil ik wat make-up halen' vertelt ze. Ik slaak een diepe zucht, dit wordt echt een hel. Ze loopt als een kind in een speelgoedwinkel op de make-up afdeling af. 'Welke mascara denk je, voor langere wimpers of dikkere?' vraag ik Jorge. Hij kijkt me met grote ogen lachend aan.

'Ik weet dat verschil niet hoor!' roep ik en houd mijn handen in de lucht. 'Kijk zelf maar watje leuk vind. Je mag van mij voor 50 euro aan make-up kopen, de rest betaal je zelf maar!' lacht hij en loopt richting de aftershave afdeling.

Na ongeveer 15 minuten winkelen heb ik de basis benodigdheden qua make-up producten en loop naar de kassa om in de rij aan te sluiten.

'Tini?' roept Jorge de winkel door, ik kijk op en kijk zoekend om me heen tot ik heb bij de aftershaves zie staan. Hij wenkt me naar hem toe te komen, ik stap de rij uit en loop naar hem toe. 'Wat vind je van deze?' vraagt hij en laat me aan het flesje ruiken. Ik knik goedkeurend en loop naar de parfum afdeling die er naast is, mijn blik valt op 'Someday' van Justin Bieber, ik pak de tester en spuit wat op mijn pols om te gaan ruiken, maar dat proces wordt onderbroken omdat Jorge al aan mijn arm ruikt. Hij trekt een vies gezicht wat me doet lachen.

'Nee, dit past niet bij jou' bekent hij afkeurend. Ik ruik hem zelf en ben het met hem eens. 'Probeer deze eens' zegt hij en wijst een flesje parfum aan. Ik spuit wat op mijn andere arm en ruik eraan. Ik knik tevreden en pak een verpakt flesje wat ik in mijn mandje stop.

Vertrouw op mij || Jortini Fanfiction Where stories live. Discover now