~ 7 ~

568 26 9
                                    


Mechi POV

Ik hoor geschreeuw uit Tini en Jorge's kamer komen, ik sta op van de bank en ren er naar toe, daar zie ik Tini liggen met haar hoofd in haar handen. 'Tini?' vraag ik voorzichtig, ze kijkt langzaam op. Haar ogen zijn rood en opgezwollen van het huilen en haar mascara zit tot op haar kin. 'Wat is er mis?' vraag ik terwijl ik naast haar ga zitten en troostend over haar rug wrijf. 'Peter...' verder komt ze niet want ze barst weer in huilen uit.

De deur gaat open en Jorge komt de kamer binnen terwijl hij zijn haren afdroogt, die is waarschijnlijk wezen douchen. Hij heeft geen shirt aan. OE! Sixpack!! Nee ho wacht Mechi! Je moet nu Tini helpen en niet wegsmelten bij jongens.

Jorge POV

Ik kom de kamer binnen en zie dat Tini aan het huilen. 'O nee Tini, wat is er aan de hand' ik kniel voor haar neer en leg mijn hand op haar wang en veeg haar tranen weg met m'n duim. 'Er is iets aan de hand met Peter maar ik weet niet wat' antwoord Mechi terwijl ze Tini blijft troosten. 'Tini ga eens staan.' Zeg ik en ze staat langzaam op en ik ga op haar plaats zitten, ik trek haar op schoot en ze begraaft haar hoofd meteen in mijn shirt, het enige wat ik nu nog hoor zijn lange, harde snikken. Ik streel met mijn vingers zachtjes haar rug en probeer haar een beetje te kalmeren. Mechi is ondertussen de kamer al uit gegaan. Maar ik laat Tini nu niet in de steek. Het snikken wordt minder en ze kijkt me met betraande ogen aan. 'He, wat is er?' vraag ik zo rustig mogelijk. 'Hij.. heeft' ze haalt diep adem. 'het uitgemaakt' het kost haar veel moeite om deze woorden uit te kunnen spreken, want na het laatste woord komen er weer langzaam tranen bij haar tevoorschijn. Ik sla mijn armen om haar heen en probeer haar een beetje te kalmeren. Het snikken wordt langzaam wat rustiger.

Als Tini na een tijdje weer rustig is staan we beide op. 'Heel erg bedankt Jorge.' Zegt ze met een glimlach en drukt een klein kusje op mijn wang. 'Geen probleem, je weet dat je altijd naar me toe kan komen he?' zeg ik met een glimlach. Ze knikt en loopt de badkamer in.

Tini POV

Ik loop de badkamer in en begin me een beetje op te frissen, ik haal mijn make-up eraf en gooi een plons koud water in mijn gezicht, daarna doe ik mijn make-up opnieuw, maar dit keer wel waterproof mascara.

Als ik de badkamer uitloop zie ik Jorge op bed zitten met zijn laptop op schoot. 'Heey' zeg ik weer vrolijk. 'Hai' zegt hij terug en concentreert zich weer op zijn laptop. Ik ga naast hem zitten en dan zie ik dat hij op een site zit te zoeken, maar hij merkt al snel dat ik naast m ben ga zitten en gaat naar Netflix. 'Filmpie kijken?' vraagt hij alsof ik van niks weet. Ik knik instemmend en we beginnen te discussiëren over welke film we gaan kijken. Als we een film hebben gekozen drukken we op play.

Op de helft van de film voel ik mijn oogleden zwaarder worden, en voor ik het weet ben ik in slaap gevallen.

Ik word wakker gemaakt door een kusje op mijn wang, als ik mijn ogen open doe zie ik dat ik onder het dekbed lig en dat het licht uit is. Als je richting de deur kijk zie ik Jorge net vertrekken, ik zucht maar val weer snel in slaap.

Ruggero POV

Ik loop samen met Lodo, Jorge en Cande door het park heen, Tini slaapt nog en Mechi is erbij gebleven en een film gaan kijken ook. Maar goed dat doet er niet toe. We lopen richting het restaurant o te reserveren, het is vanavond onze laatste avond hier dus we willen in het restaurant gaan eten, eenmaal bij de receptie gekomen lopen we naar binnen. 'Hallo' zegt de vrouw achter de balie vriendelijk als wij aan de beurt zijn. 'Waar kan ik jullie mee helpen?' en ze kijkt me vragend aan. 'Hallo, ik wil graag reserveren voor vanavond bij het restaurant.' Beantwoord ik haar vraag en glimlach erbij, Cande komt tegen me aan staan en pakt mijn hand ook vast. 'Voor hoeveel personen en hoelaat meneer?' vraagt de vrouw. '6 personen' antwoord ik en daarna richt ik me op de rest. 'half 8?' vraag ik aan ze en ze knikken instemmend.

Nadat we klaar zijn met reserveren besluiten we even naar het winkeltje te gaan en kopen een bal, en lopen daarna terug naar het huisje. Eenmaal bij het huisje aangekomen gaan de meiden hun nagels lakken en ik ga met Jorge voetballen met onze mooie Cars bal.

Na ongeveer 15 minuten komen Tini en Mechi naar buiten, Tini pakt meteen de bal af en probeert bij Jorge te scoren en dat lukt haar. Ik geef haar een high-five. Mechi begint ook mee te spelen maar dan bij Jorge in het team.

Mechi POV

Na een potje voetbal gespeeld te hebben, waarbij ik en Jorge verloren hebben, ga ik lekker in het zonnetje liggen, Ruggero is met Cande gaan wandelen en Lodo zit een serie te kijken. Jorge rent Tini achterna omdat hij totaal niet tegen zijn verlies kan, het lijken wel een stel kleuters, maar uiteindelijk heeft hij haar toch te pakken, hij legt haar op de grond en begint haar te kietelen, ze probeert zijn handen te pakken maar dat lukt niet want ze giert het uit van het lacht. Na een tijdje stopt Jorge en wilt hij opstaan. Maar Tini begint hem te kietelen. En zo gaan ze wel even door.

Na een tijdje besluit ik lunch te maken, ik loop naar de keuken en maak voor iedereen een broodje omelet. 'Ik heb eten gemaakt' roep ik en binnen no-time zit iedereen aan tafel een broodje te eten. Ik merk dat Tini steeds naar Jorge zit te staren. Ik moet straks even met haar praten...



Vertrouw op mij || Jortini Fanfiction Where stories live. Discover now