~ 9 ~

543 25 5
                                    


Stephie POV

Ik hoor van alles, maar na een aantal minuten wordt de handdoek van mijn ogen gehaald en ik knipper met mijn ogen, Jorge doet zijn armen onder mijn oksels en plaatst zijn handen weer voor mijn ogen. Op deze manier lopen we volgens mij naar de badkamer. 'Voor jou prinses' fluister Jorge in mijn oor en haalt zijn handen weg en plaatst ze op mijn heupen. Ik knipper een paar keer maar dan zie ik een vol bad met rozen blaadjes en ook veel schuim, naast het bad staat een krukje met champagne en bonbons. 'Wauw!' is het enige wat uit mijn mond komt. 'Dit is heel lief van je' mompel ik en draai me naar hem toe. Ik glimlach naar hem en hij glimlacht terug, ik geen hem een snelle kus op zijn mond en we kleden ons uit en stappen in het bad. Ik ga tussen Jorge's benen zitten en hij schenkt een glas champagne in voor mij en zichzelf.

Na een half uur in bad te hebben gezeten klimmen we eruit en drogen ons af. Jorge loopt de kamer in en komt even later terug met een Joggingsbroek en een shirt voor mij, hij is daar in tegen al helemaal aangekleed. Ik bedank hem en kleed me aan, ik doe mijn haar ik een losse knot en loop naar de woonkamer.

'Wat wil je eten schat?' roep ik vanuit de keuken. Ik hoor gestamp op de trap. Jorge komt de kamer in rennen, ik weet al wat hij wilt... Lasagne. Daar houd hij heel erg van maar ik totaal niet. 'Je wilt lasagne zeker?' vraag ik aan hem als hij voor me staat. Hij knikt en kijkt me met puppyogen aan. Ugh ik kan daar niet tegen. 'Goed dan' hij springt op en neer en geeft me een kus op de mond, wat al snel overgaat in een tongzoen.

'Hmm dat was heerlijk prinses' mompelt Jorge terwijl hij de borden begint op te ruimen. Ik lach en wil hem gaan helpen met het opruimen van de borden, maar hij houd me tegen 'Je hebt lasagne voor me gemaakt dus dan ruim ik op.' Zegt hij met een glimlach, ik glimlach terug en loop dan maar naar de bank. Ik zet de TV aan en zet het nieuws aan. Niets bijzonders. Tot nu dan. 'Justin Bieber en Selena Gomez uit elkaar' kondigt de nieuwslezer aan. Meteen kijk ik op, ik ben namelijk een groot fan van hem. Bij de gedachten dat hij weer single is wordt ik helemaal vrolijk, tot ik me bedenk dat ik Mexicaans ben en hij Amerikaans en we dus niet dezelfde taal spreken. Ik zucht en zet de TV uit. Ik zeg tegen Jorge dat ik moe ben en kruip in mijn bed.

Jorge POV

Stephie ligt vroeg in bed zeg, maar het is pas 20:00, raar. Maar ik besluit me er niks van aan te trekken, ze heeft wel vaker van dat soort dagen. Ik zet de TV aan en kijk het nieuws. Ondertussen zit ik op mijn laptop naar het perfecte verjaardagscadeau voor mijn schatje te zoeken, ze is tenslotte over 5 dagen jarig. Ik richt me weer even op het nieuws en het volgende onderwerp komt. 'Justin Bieber en Selena Gomez uit elkaar.' Meteen weet ik het perfecte cadeau voor haar. Een Meet & Greet ticket voor Justin Bieber, ik ga naar Google en zoek een concert in de buurt op. Ik zie dat de kaartverkoop om 21:00 start, ik glimlach ik heb nog kans.

Om 21:10 heb ik de Meet & Greet tickets binnen, 2 zelfs, ik ben nu bijna blut maar dat maakt me niks uit, als mijn prinsesje maar gelukkig is. En met dit cadeau denk ik van wel. Misschien ka ze Tini meenemen, zij is oo een groot fan van Justin, ach ja we zien wel.

Na een uur begin ik een beetje moe te worden dus ik loop de trap op en maak me slaap klaar, ik kruip in bed en val vrijwel meteen in slaap.

'Schatje? Wordt je wakker?' hoor ik in mijn oor, langzaam open ik mijn ogen en zie het mooiste meisje van de wereld. 'goodmorning schoonheid' mompel ik hees. Ze giegelt en legt haar hoofd op mijn borstkas, ik geef een kus op haar haar en ga er met mijn vingers doorheen. Dit moment is perfect.

Tini POV

Het is de tweede dag na het weekendje weg, en ook de tweede dag dat ik me verveel, en dan bedoel ik ook ernstig vervelen. Ik besluit mijn Macbook te pakken en begin wat op internet te kijken, als ik een site vind over zingen en dansen komt er een reclame voorbij. 'Kan jij zingen en houd je van acteren?! Schrijf je dan nu in voor de audities van Violetta!' ik werd meteen enthousiast en klikte op de site, na lang laden was ik er eindelijk en begon ik er meer informatie over te zoeken en het sprak me heel erg aan dus ik schreef me direct in.

Nadat ik me had ingeschreven dacht ik aan Jorge, zijn droom is ook zo'n baan, dus ik keek of er ook een mannelijke rol was en die was er, ik schreef hem in voor 'Leon' een van de hoofdrollen. Ben benieuwd.

Ik ruimde mijn Macbook op in de lade en pakte een dekentje uit de mand naast de bank, ik kroop lekker onder dat dekentje en begon met mijn serie.

De bel ging, ik liet een zucht mijn mond verlaten en gooide het dekentje van me af en schuifel naar de deur en open hem. Meteen verschijnt er een glimlach op mijn gezicht. 'MECHI!!!' roep ik en geef haar een knuffel. 'Heei meid' groet ze me terug. Ik stap opzij en ze loopt naar binnen waar ze haar jas en schoenen uittrekt terwijl ik de deur dicht doet en naar de bank loop waar ik mijn dekentje opruim. 'Wil je wat te drinken?' vraag ik als ze op de bank ploft. Ze knikt en ik loop naar de keuken en begin water te koken.

We zitten op de bank met een kopje thee wat bij te kletsen. 'Dus Tini, wat vind je nou van Jorge?' vraagt ze ineens serieus.

'Van Jorge?' herhaal ik haar vraag, maar wel geschokt. 'Hoezo?' weet ze het? 'Je keek met het weekendje alleen maar naar hem, en je was verdrietig toen hij met Stephie naar de stad ging. Wat is er toch met je? Heb je niet toevallig gevoelens voor Jorge?' vraagt ze en ik kijk snel weg als ik mijn wangen warmer voel worden.

Vertrouw op mij || Jortini Fanfiction Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang