~ 20 ~

370 21 3
                                    

Tini POV

'Goeiemorgen jarige' hoor ik zachr ik mijn oor. Ik kreun maar open langzaam mijn ogen, dan zie ik iedereen zitten, ook Abbey en Fran. Die zouden toch wegzijn. Ik krijg een glimlach op mijn gezicht bij de gedachte dat ze er toch bij zijn.

'Goeiemorgen' groet ik ze. Ik kijk opzij en zie zelfs Jorge zitten, hij geeft me een knipoog en loopt samen met de rest de kamer uit. Een teken voor mij dat ik me moet aankleden.

Eenmaal mijn outfit uitgekozen, stap ik onder de douche. Genietend sluit ik mijn ogen, wanneer de warme stralen op me neer komen. Wat houd ik toch van douchen.

Als ik ben aangekleed en opgemaakt, borstel ik mijn haren door en bind ze vast in een rommelige vlecht. Ik geef nog snel een blik aan de spiegel, en knik goedkeurend naar het eindresultaat.

Rennend ga ik de trap vanaf, want eenmaal beneden staat er een heerlijk ontbijt op me te wachten. Nou ja, dat is mij verteld door Jorge dan. Dus ik ben benieuwd.

Nieuwschierig stap ik de eetkamer binnen, en daar staat inderdaad een heerlijk ontbijtje op mij te wachten. Een croisantje,  een beschuitje met aardbeitjes, een bakje yoghurt met verschillende vruchten, jus orange en nog veel meer lekkere dingen. Mijn ogen worden groot.

'Is dit allemaal voor mij?!' Vraag ik volg ongeloof. Ze beginnen te lachen.

'Eet smakelijk, sis.' Zegt Fran en we gaam met ze allen aan tafel zitten. Ik begin meteen te eten, en ik zal je vertellen. Het is echt heerlijk.

Nadat ik mij buikje heb volgegeten, en Fran en Jorge mijn overige eten op hebben gegeten, vraagt mijn vader de aandacht.

'Lieve Tini, vandaag ben je 18 jaar geworden, maar of je volwassen bent geworden, is maar de vraag. Om dit te vieren wilde we eerst een feestje organiseren, maar dat is mislukt. Daarom gaan jij en Abbey naar de spa. Vind je dat ook leuk?' Vraagt hij. Ik knik hevig mijn hoofd.

'Natuurlijk heb ik daar zin in!' Roep ik enthousiast. En kijk Abbey met een glimlach aan.

'Later we dan maar gaan.' Zegt Abbey. En we lopen met ze tweeën naar de auto van Abbey, gelukkig kan ze al autorijden.

Aangekomen bij het sparesort lopen we naar de balie, om naar binnen te kunnen. Maar dat is zo gedaan, we zijn eigenlijk direct binnen.

'Wat gaan we eerst doen?' Vraagt Abbey, waardoor ik nadenkend naar de lijst met alle mogelijkheden kijk. Uiteindelijk wijs is een massage aan, en Abbey knikt. Op naar de massage.

----------------

'Die massage was heel lekker, vind je ook niet?' Begint Abbey ons gesprek, waar ik instemmend op knik. We glimlachen en lopen naar het volgende onderdeel. We gaan naar de sauna, dus kleden we ons uit, en slaan een handdoek om ons lichaam heen. Ik de sauna is het nu nog leeg. Maar na een minuut of 5 komen er 2 jongens binnen met een handdoek om hun middel.

'Hallo jonge dame.' Zegt een van de jongens met een knipoog,en komt naast me zitten. Ik schuif meteen richting Abbey, hij denkt toch niet dat ik in zijn buurt wil zitten. 

'Wat zijn we onaardig tegen ons, dat staan we niet toe.' Zegt de andere jongen met een grijns. Bang kijk ik ze aan, bang voor wat er gaat gebeuren.

Een van de jongens stapt op me af, ik leun tegen Abbey aan, maar ik word bij mijn pols gepakt en tegen de jongen getrokken. Niet veel later drukt hij ruw zijn lippen op de mijne, ik doe niks en probeer terug te trekken. Maar een mogelijkheid daarvoor is er niet, de andere jongen staat tegen me aan, met zijn handen op mijn kont.

'Blijf van haar af!' Roept Abbey kwaad, en probeert me ertussenuit te krijgen. Maar het werkt in tegendeel. De jongens houden me stevig vast. Ik heb het gevoel dat ik adem tekort kom, maar gelukkig laten de jongens me kort los.

Niet veel later pakt een van de jongens, Abbey vast en zet haar op de bank net buiten de sauna. Terwijl de andere jongen me vast houd en wacht tot ze buiten zijn. Eenmaal buiten begint hij me aan te raken op plekken, wat er niet voor bedoeld is. Met trillende handen probeer ik hem van me af te slaan. Maar veel kans van slagen heeft dit niet.

'Jij gaat naar mij luisteren,' begint hij dreigend. 'als jij niet naar mij luistert, wordt dit erger.' Ik knik snel, en kijk hem met een bang gevoel aan. Ik kijk even naar de deur en zie de andere jongen ook naar binnenkomen. Maar Abbey zit nog buiten. Ze kijkt om zich heen, tot haar blik op één ding gericht staat. Wat het is weet ik niet. Maar veel meer aandacht kan ik er niet aan besteden, want de jongens pakken mijn gezicht vast, nu moet ik ze wel aankijken.

'Ik ben Andrew en dit is Harold, en jij bent vanaf nu onze slaaf. Als jij niet doet wat wij zeggen...' begint hij, en kraakt zijn vingers, angstig zet ik een stap naar achteren. De jongens pakken we vast en trekken de handdoek van me af. 'Als je niet luistert, zal er iemand die je lief hebt...' dreigt hij, en maakt een schietgebaar tegen zijn hoofd. Van schrik slaak ik een gil.

'Begrepen?' Vraagt Harold met een grijns. Ik slik maar knik dan snel. Ze glimlachen en beginnen me weer overal aan te raken. Andrew begint me te zoenen, en Harold dwingt me mee te doen. Wat ik doe met tegenzin.

'Blijf van haar af!' Wordt er geroepen, meteen kijken de jongens opzij en ik grijp snel de handdoek die ik om mijzelf heen sla, en  kijk naar de deur. Daar staan twee bewakers, met achter hen, Jorge en Fran. Mijn helden. Ik ren langs de bewakers heen en spring in Fran's armen en houd ze stevig vast.

'Laat me niet los!' Smeek ik hem. Hij schud zijn hoofd.

'Nooit' antwoordt hij en kust mijn haar.

Vertrouw op mij || Jortini Fanfiction Where stories live. Discover now